První kolo Slovenského poháru očima jezdců Specialized CZ

Autor: Honza Uruba, vydáno: 9.5.2014

O uplynulém víkendu se ve středisku Hnilčík-Mraznica odjelo první kolo slovenského sjezdového poháru. Jak závodní víkend vypadal nám krátce shrnul Honza Uruba z týmu Specialized CZ.





Po dlouhé zimní pauze jsme se konečně všichni dočkali na první závod Slovenského poháru, který se konal stejně jako minulý rok ve středisku Mraznica. Na tuhle lokalitu konkrétně na tuhle trať jsme se všichni v teamu Specialized těšili, trať dělá neobyčejnou její rozmanitost, kde nechybí skoky, ale hlavně kořeny, kterých je na trati víc než dostatek.

V sobotu jsme měli mokrý trénink, tudíž se neustále řešily pláště, ale v neděli se k nám dostalo krásné počasí, trať průběžně vysychala a časové intervaly při měřených jízdách se zmenšovaly.





Kristián Poruban v kategorii nejmladších obsadil nejvyšší stupínek v obou měřených jízdách a zajistil si průběžné vedení seriálu hned na začátku sezóny.
Tomáš Uruba v kategorii junior získal 3. místo a Jan Uruba v kategorii muži Elite obsadil 3. místo s minimální ztrátou 2 vteřin na vítěze.





Další závod, kterého se team Specialized CZ zúčastní je Moravsko Slovenský DH cup, který se tentokrát bude konat ve Velkých Karlovicích v areálu Razula.

My, pro úplnost, doplníme výsledky ostatních kategorií, ženy Kristína Moravčíková, Supermasters Marek Jurčík, Masters Endre Szabo, HT Lubomír Grega, Hobby Alojz Kaššák, Junioři Oskar Masaryk, Elita Lukáš Šplíchal – kompletní výsledky na sportstiming.sk.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí