reklama

Pozvánka: prázdninový BMX-MTB Camp 2014 v Rychlebských horách

Autor: Keli, vydáno: 20.5.2014

Tak jako v předešlých letech tak i v roce 2014 budeme pořádat BMX-MTB Camp. V tomto roce nás čeká spoustu změn. Ta největší a asi nejdůležitější je změna lokality campu. Po pěti letech končíme v Hranicích na Moravě a přesouváme se do překrásného a bajkingu zaslíbeného kraje Jeseníků a Rychlebských hor.

Již loni jsme se do této lokality přesunuli s několika jezdci a bylo to opravdu parádní a myslím, že si to užili i úplní začátečníci (http://abos.rajce.idnes.cz/…a_Kras_2013/).





Termíny: 12. – 19. 7. 2014, 3. – 9. 8. 2014, 9. – 16. 8. 2014, 16. – 23. 8. 2014, takže další změna více termínů a na každý termín maximálně 16 jezdců. Jezdci si mohou termín zvolit jak jim nejlépe vyhovuje, a nebo se také mohou účastnit dvou termínů a protáhnout si camp i na 14 dní. Campu se mohou účastnit i rodiče se svými dětmi, a udělat si prima dovolenou na kole s našimi instruktory.

Ubytování: v chatkách po čtyřech v areálu koupaliště ve Velké Kraši. Sociální zařízení není součástí chatky, ale je společné v areálu.

Stravování: stravovat se budeme přímo v areálu koupaliště. Snídaně formou bufetu, svačina, oběd, svačina a večeře. Pití a různé ovoce je stále dostupné, při vyjížďkách pitný režim zajistíme.

K ježdění a výuce budeme využívat Rychlebských stezek, pumptracku, Dyrt Garden ve Velké Kraši, bikrosovou dráhu v Jeseníku a přímo v místě opět bude startovní rampa. V případě nepříznivého počasí máme k dispozici posilovnu ve Vidnavě. Jezdit budete pod dozorem zkušených instruktorů a náš camp podporují opravdu ti nejlepší: Jan Švub, Tomáš Slavík, Jakub Říha, Radim Sousedík, Romana Labounková, Přemek Tejchman a Adam Březina. Jezdit budeme jak na bikrosových kolech tak i horských. Horské kolo je podmínkou, pokud nejsi jezdec bikrosu nevadí, jezdit můžeš i na mtb. Ježdění bude opravdu pro všechny věkové kategorie BMX a MTB.

Cena: cena za týdenní pobyt je 4900,– Kč Zájemci se mohou hlásit osobně u mě Lubor „Pásek“ Vašát nebo na emailu: luborvasat@seznam.cz, telefon: 604 848 786. Se závaznou přihláškou bude třeba zaplatit i zálohu 1000,– Kč buď v hotovosti nebo na účet číslo: 52583033/0800 Akceptovat budu jen přihlášky se zaplacenou zálohou a to z důvodu omezení míst na soustředění. Zájemci, na které se nedostane, budou vedeni jako náhradníci. Zbytek ceny je možno zaplatit až v den nástupu na camp.

Veškeré dotazy rád zodpovím a zde odkaz na fb stránky campu.

Těším se, že si pořádně zajezdíme a vše si užijeme. Pásek.

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí