Bikový mejdan JumParade popáté!

Autor: Keli, vydáno: 23.5.2014

Přípravy pátého ročníku freestylových závodů JumParade vrcholí, proto je nejvyšší čas říct si, co se v Plzenci letos chystá.

JumParade tým za podpory hlavních partnerů, kterými jsou program Think Big Nadace Telefónica a Horsefeathers Board Shop, připravil pro všechny fanoušky freestyle BMX & MTB závody v kategoriích PARK, DIRT a ENDURO.  Startujeme 7.6.2014 ráno a nezastavíme se. Celým programem tě bude provázet Richard Brož – Riči, módní ikona freestylových sportů ze šumavských hvozdů. Čekají tě tradiční kategorie, ale i novinky – CORNY PUMPTRACK a loni veleúspěšný masakr LONG JUMP. Vítěz pumptracku si odveze nálož tyčinek Corny na celý rok.

Díky spolupráci s Mayhem longboards si můžeš po celý den vyzkoušet prkna z jejich dílny.
Křídla v plechovkách přivezou krásné Red Bull hostesky.





Afterparty letos opět v Lidovém domě na Malé Straně. Na místě bude speciální bar s ledovou vodkou Absolut a nacpanými lednicemi Red Bullem. Uslyšíte ty nejzásadnější rockový songy v podání kapely The Doors revival, kterou po půlnoci vystřídá dubstep DJ Beckera a Figgiho.

Kompletní informace s programem závodů a line-upem afterparty najdeš na stránkách www.jumparade.cz nebo na fanpage na facebooku.

Co: JumParade
Kdy: sobota 7.6.2014
Kde: DTJ, Starý Plzenec
V kolik: 11.00 – 02.00
Startovné: 50 Kč
Informace: http://jumparade.cz/
Facebook event: https://www.facebook.com/…68358203471/?…

Partneři: O2 Think Big, Horsefeathers Board Shop, FRBS Shop, SPOKE, Corny, 34R, EGGO, Red Bull, Smart Technologies, Kiss Proton, Mraknet, Storck, 3Guys Production

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí