Představení: Giant Glory 2

Autor: Čert, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 30.5.2014

Bikeparková sezóna začíná nabírat na otáčkách a ty ještě pořád nemáš na čem bys všechny ty klopky, lavice, kořeny a přescesťáky krotil? Nebo ti schází něco, čím bys zazářil na nejbližším závodě? Třeba pomůže trocha inspirace v podobně následujícího článku.





Každý, kdo trochu sleduje sjezdovou scénu, jistě nebude ani chvilku tápat co spojuje vítězství Dany Harta v Champéry a vítězství Kurta Sorge na RedBull Rampage 2012. Samozřejmě je to Giant Glory, kolo s poměrně značnou tradicí jak na světových DH tratích, tak ve všech bikeparcích. Jediné, co Glorii trochu ubíralo na popularitě byla cena, která se dříve pohybovala velmi blízko stotisícové hranici. Naštěstí se i pro letošní rok rozhodli v Giantu zacílit na začínající závodníky, bikeparkové šílence nebo prostě jenom všechny, kteří mají omezený rozpočet a nabídnout jim stejný rám s 63.5 hlavovými stupni, ultra nízkým středem, 203mm virtuálního zdvihu Maestro, které tlačí těžiště kola co nejníže – rám na kterém dobyl svět Danny Hart.





Ovšem v ekonomickém osazení, které může mladým závoďákům pomoci získat si slávu stejně jako Danny, ale bez nutnosti prodeje všeho ostatního co mají, a všem bikeparkařům zase nechá na kontě dost peněz na lanovku na celou sezónu. Ekonomické, ale v podání Giantu to rozhodně neznamená nedostatečné, za 67 990 Kč dostanete dospělý sjezdový stroj s dvoukorunkovou vidlicí Rock Shox Domain s možností nastavení komprese, odskoku i progresivity chodu, tlumič Kage od stejné značky, pohon v režii Sramu X5 s devítirychlostní silniční kazetou a na klikách Truvativ udrží řetěz napínák MRP G3, Zapletená kola, kokpit i posed nese logo Giantu. A všechno tohle bude dolekop.com brzdit sada brzd Avid Elixir 5. Za velkou lahůdku lze v cenové kategorii považovat použití poctivých sjezdových plášťů Schwalbe Magic Mary v nejvyšší možné směsi s označením EVO.





Pokud už samou nedočkavostí nevíte kam pro kolo běžet, nejsnáze pořídíte nový Giant Glory 2 u autorizovaného dealera horských kol Giant – SPOKE.cz. Proč sem? Protože při pořízením kola získáte jednodenní permici do Bikeparku Špičák úplně zadarmo a na další nákupy permanentek (mimo Gravity card) slevu 20%. V rámci eshopu bude navíc každý, kdo si koupí kolo, zařazen do VIP kategorie věrnostního programu, což znamená až 15% slevu na jakékoli další zboží, slevu 20% na servis a možnost výměny zboží do 30 dnů od nákupu.



Prostě nakup u SPOKE.cz a získáš kolo, permici na Špičák a slevu na servis.





(Obchodní sdělení)

Diskuze

  • anonymní uživatel agrrr 30.5.2014 v 16:34

    Ehm a co tak zapozicat na par dni, otestovat a hodit nejake mudrosti miesto reklamy na spoke ... :) vypis komponentov a "the end"

  • profilová fotka Keli (keli (a) dolekop.com) 30.5.2014 v 17:17

    agrrr: článek byl zcela zřetelně označen jak v anotaci zde na webu, tak i v anotaci na Facebooku, že se jedná o obchodní sdělení.

  • anonymní uživatel Air 30.5.2014 v 18:48

    palec hore pro barevnou kombinaci černo - modro - červená, ale ten DOMAIN, za ty prachy?? nevim no

  • anonymní uživatel Air 30.5.2014 v 18:49

    jako jo, ve výsledku to chodí v pohodě, ale nechápu proč to tam začli cpát, kdyby aspoň boxxer RC

  • anonymní uživatel agrrr 31.5.2014 v 7:16

    Jo aha, tak beru s5 :) toho som si nevsimol...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí