Pozvánka na Rocky Mountain Bike Camp Jasná

Autor: Roman Dubský, vydáno: 4.6.2014

Náš Bike Camp je formovaný a postavený pre všetkých, ktorí radi jazdia na biku a chcú sa na ňom niečo naučiť. Napríklad ako správne jazdiť a držať pozíciu tela na biku, ako dobre prechádzať klopky či lietať správne dropy, vyberať si dobré a rýchle stopy, taktiež kedy a ako brzdiť a v neposlednej rade ako sa starať o svoj nástroj, ktorým je váš bike.





Bike camp máme rozdelený do kategórií od najslabších až po skusených jazdcov. Tieto skupiny si inštruktori stredajú a rotujú medzi nimi, pretože každý z inštruktorov je odborník na niečo iné a dokáže inak ukázať a vysvetliť daný problém či vedomosť.





Minimálny vek na prihlásenie do Bike Campu je 13 rokov. Z minuloročného bike campu sme mali veľa mladých jazdcov, ktorí k nám prišli s minimálnymi jazdeckými skúsenosťami a ako sami povedali „odniesli sme si odtiaľ veľa a sme radi za takúto výpomoc“. Dnes si všímame na závodoch, že veľa z týchto chlapcov jazdí minimálne o úroveň vyššie a ukazujú sa už aj nové juniorské nádeje.

Samozrejme camp je aj pre nežnejšie pohlavie. Táto kategória nám každý rok rastie a zväčšuje sa a teda aj pre ne máme pripravený zaujimavý program.





Naši hlavní inštruktori sú jazdci svetových pohárov s dlhoročnými skúsenosťami v zjazdovom bicyklovaní, ako úradujúci majster SR Martin Knapec z uznávaného CTM tímu a skusený rýchly kolega Matej Mackovič z Lapierre CMS DH tímu.

Ďalší inštruktori sú Roman Dubský reprezentant SR v skydivingu a basejumpingu, profesionálne sa venuje športu dlhé roky, taktiež jazdi SPDH za Elitebikes 1Energy Team a jeho koleha s RMBW Matej Volaj, ktorý je trail builder, servisný technik a takltiež jazdec SPDH za team Ferado Freeride MTB.





Camp vám ponúkne veľa nových informácií o jazdení, kondícii a správneho tréningu, zdravého stravovania a technickej pripravy vášho biku. Pripravená je aj motivačná prednáška ako ísť za svojím snom a byť top vo svete. To vám priblíži a porozpráva náš najlepší a taktiež patriaci do svetovej špičky v Skydivingu Roman Dubský.

Každý večer premietanie fotiek z daného dňa a rozoberanie správnej techniky vášho jazdenia, prípadne vašich otázok a pripomienok, o by ste sa chceli naučit alebo vás zaujíma. Každý inštruktor je tam len a len pre vás :). Jeden večer bude mať každý účastník jeden vstup do Aquaparku Tatralandia a z celého campu si odnesie pekné spomienky a fotky, ktoré pre nás vyčaruje profesionálny fotograf.

Níže si môžete pozrieť videjko z minuloročného bike campu.

Na vašu účasť sa tešíme a sme na vás patrične nachystaní .

Info
Dátum: 10–13.7. 2014
Cena: Bike Campu – 200 euro
Ubytovanie s polpenziou priamo pri lanovke na Hoteli SKI&FUN
Rezervácie: mista@tmr.sk
Max limit : 50 ľudí

Program:
Večerné premietanie – zhodnotenie dňa technika jazdenia
1× večerná grilovačka na Hoteli SKI&FUN
1× Obed na Rotunde na Chopku
1× voľný vstup do aquaparku aj s vitálnym svetom
Motivačná prednáška + tréning a zdravá výživa

Inštruktori:
Martin Knapec – Majster slovenska a účastník svetových pohárov
Matej Mackovič – Skúsený jazdec, top 10 na Slovensku a účastník Svetových pohárov
Roman Dubský – Reprezentant SR skydiving a Basejumping, dlhé roky v profesionálnom športe
Martin Volaj – Trail builder, servisný technik a účastník SPDH

FB fan page Rocky -Mountain Bike World Jasna





Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí