Pozvánka: Bike Fest Malinô Brdo

Autor: Keli, vydáno: 20.6.2014

Pozývame Ťa na ďaľšie pokračovanie Bike Festu Malinô Brdo, ktorý sa uskutoční posledný júnový víkend v Ružomberku – Hrabove v Rock Machine bike parku Malinô Brdo. Tešiť sa môžeš na športové disciplíny cross-country, večerné big air bag a dirt
jump
exibície, tradičné zjazdové preteky na novej enduro trati, extrémny xc uphill a na svoje si prídu aj najmenší bajkeri. O zábavu sa postará aj raper RYTMUS a každý deň je pripravený nabitý program. Vstup na vystúpenia jednotlivých kapiel je ZDARMA, platí sa len štartovné na šport.disciplíny (dh a xc preteky).





Počas akcie t.j. 27.-29.6.2014 (piatok-nedeľa) bude v prevádzke kabínová lanovka nonstop 8:30 – 18:00 hod a do pozornosti dávame aj výhodnú cenu 2-dňového ( 24 €) a 3-dňového (34 €) bike lístku, pre peších turistov bude platiť jednotná cena spiatočného lístka na lanovku len 3 €.

Všetko o bike feste a podrobný program môžeš nájsť webovej na stránke ( zde),kde sa môžeš aj elektronicky registrovať (zde) na jednotlivé disciplíny a získať tým výhodnejšie štartovné.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí