reklama

S Moravsko-Slovenským Elitebikes DH Cupem o víkendu na Raču

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 25.6.2014

Za dobré vysvědčení má být patřičná odměna a tak organizační výbor Moravsko-Slovenského Elitebikes DH Cupu připravil na víkend již čtvrtý závod tohoto seriálu na obnovené a pozměněné trati v Oščadnici. A kdo přinese na registraci vysvědčení, kde budou samé jedničky, dostane od pořadatele sladkou odměnu a porci Monster energy navíc.





Závod má tradiční program a tak se do čtvrtečního večera nezapomeňte zaregistrovat na webu.

Registrace v místě závodu je v sobotu do 13 hod. a pokud by jste nestíhali, tak stačí zavolat, nebo pověřit kamarády aby vám číslo vyzvedli.





Jezdci i fotografové se můžou těšit na náročnou trať , která je prodloužena na 1.570 metrů s převýšením 280 metrů. Obsahuje jak velmi rychlé úseky po úzké pěšince, tak nějaké kořeny, skoky a taky nový vyskládaný kamenitý úsek. A tradiční údolím před cílem.

A po tréninku si můžete užívat třeba na dvoukilometrové bobové dráze..





Tak využijte předprázdninoví víkend a přijeďte si zajezdit, protože další možnost bude až za 3 měsíce 5.10.2014 na Bílé.

Za tradiční startovné 30,– Euro máte dva dny na sedačkové lanovce, nové trati, s partou kamarádů , kteří budou líčit příhody ze světového a evropského poháru, který se jel v uplynulém víkendu v sousedním Rakousku.

A samozřejmostí jsou finanční prémie, ceny od Monster Energy, Muc Off, Meatfly, Vans, Elitebikes, atd.

Srdečně zvou Zdeněk Florián a Michal Feník

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí