MojeKolo

Report: Crazy jump 2014

Autor: Jirka Fiala, kategorie: Report, vydáno: 18.7.2014

V bikeparku Crazy jump v Moravičanech se o víkendu uskutečnil první ročník závodu Crazy jump vol.1, závod v dirt jumpu. Program byl velice pestrý, kromě MTB a BMX contest bylo možno vyzkoušet si Kiteboarding, lezeckou stěnu a k vidění byla i trialová trial exhibice.





Do závodu se přihlásila dvacítka riderů, která se poprala o postup do finále, kam postupovalo jen deset nejlepších. Kvalifikace musela být zkrácena z důvodu větrného počasí, jen na dvě kola ze třech. V pauze, která vznikla z důvodu nepřízně počasí, byl program obohacen o soutěž na hrazdě a kluci z Betabike týmu předvedli biketrialouvou exhibici.





Stále byla k dispozici lezecká stěna a pro nejmenší pumptrack. Po krátké pauze proběhlo finále, kde deset nejlepších riderů předvedlo to nejlepší, co umí. K vidění byly triky jak clifhangery, frontflip, tak 360 tailwhipy. Nakonec bral zlato Tom Lysý (Agang, Represent), následovaný motokrosovým šílencem Pavlem Valušem a na trojce skončil Saša Chmil, který pobral i best trick backflip turndownem a pověstná brambora zbyla na pěkně jezdícího Michala Koupeho. Po závodech proběhla večerní afterparty za doprovodu kapel.

Výsledky:
1. Tomáš Lysý
2. Pavel Valuš
3. Saša Chmil
4. Michal Koupelka
5. Michal Plačko
6. Honza Hůlka

Best trick : Saša Chmil





Foto: Czenda Foto / https://www.flickr.com/…45580760993/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí