MojeKolo

FFT Slopestyle 2014 - již v SOBOTU!

Autor: Keli, vydáno: 7.8.2014

Bikeři a fanoušci POZOR! Již zítra rozjíždíme první část akce FFT Slopestyle 2014. V patek proběhne od 18 hodin veřejný závod v pumptracku, tedy závod ala zapomeň na šlapání a koukej pumpovat. Bude hudba, pohoda, nejlepším rozdáme věcné ceny a budeme se chystat na vrchol celé akce, což je slopestyle závod v sobotu 9. 8., od 9 hodin trénujeme, od 13 hodin pojedeme kvalifikaci a od cca 15 hodin uvidíte to nejdrsnější na divokém západě, finále.

Celá akce je chystaná ve westernovém stylu, tak vem klobouk, pistoli nebo čalenku s pérama a luk, ať zapadneš na divoký západ. Vstup na akci je zdarma, dress code dobrovolný. Od 20 hodin se přesuneme do SMC Poprad, kde se uskuteční after party, opět ve westernovém stylu. Kdo bude mít dress code kovboj/indián (opět dobrovolný), dostane welcome drink od Jagermeisteru.

Aktuálně máme již 35 bikerů z Polska, ČR, Slovenska a Madarska, takže to bude velká podívaná a hodně divoké triky.





Diváci se mohou těšit na westernový doprovodný program. Připraveny budou pro Vaše děti dva koně, které Vaše ratolesti povozí zdarma, možnost si vyzkoušet střelbu z luku a ze vzduchovky. Perlou pro všechny bude westernové taneční vystoupení Kankan! Bude opravdu na co koukat.

Oficiální web akce
http://fftbikepark.com/vol6/

Oficiální Facebook událost akce
https://www.facebook.com/…81350191159/

Kontakt na pořadatele
Michal Moravec
737 450 937
m.moravec@centrum.cz

See ya v FFT Bike Parku, Mical – předseda

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí