Ukončení sezony MSDH Elitebikes cupu 2014 bylo přesunuto o týden!!!

Autor: Keli, vydáno: 7.11.2014

Příští sobotu 15.11.2014 bude zakončen letošní ročník MSDH Elitebikes cupu 2014 v bikeparku, kde to frčí celoročně – nedaleko česko-slovenské hranice v Bikecentru Kálnica. Na programu budou tři závody: závod družstev, pumptrack a mass DH. Více o akci prozradí Zdeněk Florián.







Vážení přátelé,
jménem organizačního výboru MSDH Elitebikes cupu bych vás chtěl pozvat na tradiční ukončení sezony do DEMA bikeparku Kálnica.

Tato akce se uskuteční v sobotu 15.11.2014 a pro všechny milovníky bikového ježdění bude připraven již ve 12 hodin netradiční závod 3-členných družstev, ve 14 hodin Pumptrack Contest a v 15 hod. Mass DH s hromadným startem,
Na tyto závody se můžete registrovat a trénovat již od 10 hodin, kdy bude spuštěn vlek a připraveny všechny tratě.





Speciální závod je připraven na 16 hodin, kdy se představí v TOP 3 Race všichni účastníci MSDH Cupu, kteří se umístili na prvních třech místech ve svých kategoriích.

Na speciálně připravené trati se u utkají, aby ukázali, kdo z nich je opravdu nejlepším jezdcem, bez rozdílu v jaké kategorii a na jakém stroji startuje.

V 18 hodin pak předáme ceny za všechny závody a poháry pro nejlepší v celkovém pořadí seriálu. A pro absolutně nejlepší jezdce z Top 3 race jsou připraveny i finanční prémie.

Samozřejmostí je i večerní párty, která začíná hned po vyhlášení.





I když jsme ještě neukončili sezonu 2014,tak již usilovně pracujeme na přípravě té následující a tak by jsme byli rádi, kdyby jste nám řekli své dojmy, co by se mělo změnit, a vylepšit. A taky chceme do seriálu zařadit opět nějakou novou lokalitu, takže nebojte se navrhnout kterou lokalitu vyřadit a kterou naopak doplnit do kalendáře 2015.

Děkuji za vaše návrhy a za účast v seriálu a těším se na všechny, kteří si přijedou vychutnat podzimní ježdění a užít sportovní atmosféru.



Diskuze

  • anonymní uživatel adnot 3.11.2014 v 20:37

    takže za prvé. odměny J vidím mladé nadějné kluky kteří po závodech jezdí bez veškeré podpory za svoje, vyhrávají nic nedostanou v dnešní době kdy vyjet na závod je otázká nějakých 80eur 2000kč je to hrozné totální znechucení neříkejte mi at na ty závody nejezdím, mě už tam nikdo neuvidí msdh je parta lidí kteří to vůbec nedělají pro potěšení ostatních ale jen aby si to užili oni, brečí tu něco o sponzerech přitom se furt jen zdražuje

  • anonymní uživatel zdenal (florian.z (a) email.cz) 4.11.2014 v 16:31

    Tak nevím na co reagovat když se objeví takový anonym. Je jasné, že na každém typu závodů se něco platí, protože náklady na zabezpečení, časomíru, horskou službu, atd. jsou dost velké.
    Pokud člověk vyhrává, tak dostává finanční prémie.
    Startovné i prémie jsou na podobné úrovni jako ve Slovenském , nebo českém poháru.
    Startovné je stejné jako na všech ostatních závodech. Rozdíl je jen v ceně lanovky. Na MSDH Cupu uvidíme rádi každého koho sjezdování baví a taky si rádi vyslechneme vaše názory a podle nich upravíme pravidla.

  • anonymní uživatel zdenal (florian.z (a) email.cz) 4.11.2014 v 17:05

    ideální by bylo projednat připomínky osobně v sobotu v Kálnici. pokud půjdou připomínky písemně, tak bych chtěl poprosit o uvedení emailu, nebo telefonu, aby jsme mohli projednat vše osobně do podrobností.
    díky

  • anonymní uživatel adnot 5.11.2014 v 15:51

    apeluji na ty finanční prémie, ty platí jen pro prvních deset v celkovém pořadí....

  • anonymní uživatel zdenal (florian.z (a) email.cz) 6.11.2014 v 12:23

    o.k. díky za podnět.
    letos to platilo pro deset nejrychlejších mužú a první tři ženy.
    polovině účastníků to připadne logické a druhá polovina by chtěla klasicky pro první z každé kategorie.
    Každopádně zvažuji návrat ke klasickému rozdělení mezi první tři každé kategorii od následující sezony.

  • anonymní uživatel adnot 7.11.2014 v 9:58

    A ten drahy vlek v kalnici taky stoji za zminku. Preci jen stejna cena jako v koutech je prehnana. A jeste se chodi pesky ke startu velke trate

  • anonymní uživatel zdenal (florian.z (a) email.cz) 7.11.2014 v 12:06

    to můžeme tlumočit majiteli Kálnice, ale je to složité. za vlek se všude platí 10,-Eu, aby jsme zachovali jednotné startovné. ve skutečnosti ale lanovka stojí třeba v Koutech 400,-Kč/den. Proto musíme na závod domlouvat slevy. nebo rozdíl doplatit ze startovného, tak aby to jezdce kompletně nestálo víc jak 30 eu.

  • anonymní uživatel adnot 7.11.2014 v 17:51

    chápu když řekne majitel tak se nenadělá nic ale je to obrovský nepoměr kouty/kálnica

  • profilová fotka Keli 1.6.2017 v 15:40

    erw

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí