Downmall 2015 - tří závody místo jednoho

Autor: Eastern Gravity, vydáno: 6.1.2015

Po roční pauze se vrací unikátní závod horských kol Downmall 2015. Všechny TOP pozvané závodníky z každého státu čeká měřený rychlostní závod útrobami obchodních domů tří evropských měst. Samozřejmě diváci nebudou ochuzeni ani o freestyle exhibice MTB jmen jako Zejda, Godziek, Andrev, Siriški či BMX borců Godziek, Miler, Vítek a Szábo.





Tomáš Slavík (CZ) se o akci vyjádřil takto: „Po sedmi ročnících unikátního závodu Downmall nemohla přijít lepší zpráva, než vznik série Downmall Tour 2015 po třech evropských městech. Každou zimu byl jeden závod Downmallu nebo Dualmallu zpestřením zimní přípravy. Letos je tomu ovšem jinak, je to již plnohodnotná série!

Celá tour odstartuje v Polsku – Štětín 17/1/2015, natáhne se přes Německo – Berlín 24/1/2015 a zakončí se v České Republice – v Praze, 31/1/2015, kde tradičně čeká navíc ještě velkolepá párty. Afterparty Arkády Downmall 2015 bude se jmény Kontrafakt, PSH a DJ Wich, Strapo, DJ Nobodylisten, Akvamen a Poeta, to vše na výstavišti Incheba.

Tomáš Zejda (CZ) o akci pronesl: „Downmall tour je pro mě ojedinělá akce, která každoročně otevírá můj závodní kalendář. Nikde jinde na světě se formátu Downmall tour nic nepřibližuje a my můžeme být rádi, že máme takový unikát v Česku a sousedních státech, tedy vysloveně za humny. Připravil jsem si pro tuto akci pár nových triků, protože už to nebude jen tak obyčejná exhibice.





Pro pořadatelskou společnost Eastern Gravity je akce sice již známou parketou, ale pro tento rok je trochu naddimenzována. Vezměte v potaz, že celá pojízdná show navštíví ve třech týdnech tři obchodní centra, ve třech městech. Ale crew udělá pro diváky vše a ostřílení hoši již nyní makají na hladkém průběhu akce, kterou budete mít šanci pro letošek nově sledovat i v přímém přenosu na dvou českých televizích – Nova Sport a Fanda!

Szymon Godziek (POL) se už akcí nemůže dočkat: „Hej, lidi, to nejlepší, co může série show v obchodních domech nabídnout je na spadnutí! Buďte s námi a neseďte na zadku, tohle nesmíte zmeškat.

Mysleli jste si, že Downmall 2015 už se nemá kam posouvat? Letos teprve začínáme! Přijďte vlnu adrenalinu a nejkvalitnější muziky prožít opět s námi! Začínáme za dva týdny.

Další informace
FB akce
FB afterparty

Facebook
Instagram
Lístky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí