Pozvánka: MSDH Cup Kouty - downhill a whip contest

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 2.6.2015

Po vlažném rozjezdu v Dema bikeparku Kálnica a Kyčerce pokračuje Maxxis MSDH Cup v Koutech nad Desnou, kde na účastníky čeká nejtěžší sjezdová trať v Česku.

Věříme, že této výzvě neodolá žádný opravdový sjezdař a že se společně pokusíme pokořit účastnický rekord této tratě. Opět na vás čekají bonusové finanční prémie za umístnění na 50. 100. 150. a 200.místě. Mimo to jsou prémie přichystány samozřejmě i pro první tři jezdce ve všech věkových kategoriích.





Premiéru bude mít účast Monster Energy teamu, který pro vás v neděli vytvoří v cílovém prostoru občerstvovací zónu a taky vyhlašujeme soutěž o nejlepší Monster whip, který proběhne na skocích v cílové rovince v pauze mezi semifinálovou a finálovou jízdou, přibližně v 12.45 hod.
Porota složená s předních českých jezdců a členů Monster energy teamu odmění tři nejlepší whipaře extra dávkou Monster energy.

Registrace na sjezdové závody je na webu od 27.5. a končí ve čtvrtek 4.6.2015 ve 22 hod. Na whip contest se přihlašuje v neděli v cílovém prostoru při dojezdu semifinálové jízdy u moderátora závodu.

Pro nejmladší závodníky kategorie Naděje to bude extra těžká zkouška a tak jim i zde odpouštíme startovné (u registrace zaplatí pouze vývoz lanovkou).





Převzetí startovních čísel proběhne v sobotu od 9:30 hod. ve stanu pořadatele u pokladen Ski areálu Kouty nad Desnou, kde mimo čísel dostanete i tyčinky Fit a nějaké sladkosti od Nestlé. Rovněž si můžete za zvýhodněné ceny zakoupit rukavice Fly racing, nebo hrnek s logem seriálu MSDH Cupu.
Prosíme všechny účastníky, aby si připravili i vratnou zálohu na permanentku na vývoz lanovkou ve výši 100,–kč.

Tak doufejme, že po deštivém květnu se na nás v červnu bude smát sluníčko a všichni si závody v Koutech užijeme.

Organizační výbor MSDH Cupu

Diskuze

  • anonymní uživatel PhDr 2.6.2015 v 9:26

    Nejtěžší sjezdova trať v ČR je ve špindlu.

  • anonymní uživatel zdenal 2.6.2015 v 14:04

    opravuji doktore.... nejpěknější sjezdové trati :)
    i když vím, že je to věc názorů :)
    každopádně oblíbenost tratí asi určuje pravidelná návštěvnost areálu.

  • anonymní uživatel PhDr 2.6.2015 v 17:39

    Když jsem přijel na pohár do Koutů nevěřil jsem vlastním očím jak byla trať pěkně připravená, to zase jo :) a celý závod se o to starali perfektně, to jsem jinde nezažil.

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 3.6.2015 v 0:41

    chtěl jsem napsat to samé.Že nejtěžší je Špindl,ale vše již bylo napsáno níže a to je fajn.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí