Myšák Dh cup 2015 - pozvánka

Autor: Roman Hájek, vydáno: 24.8.2015

Patříš mezi ty co do Liberce na Český Pohár nejedou? Tak pro tebe mám parádní možnost! Dne 28. – 29.8.2015 pořádám závody horských kol ve sjezdu Myšák DH cup 2015. Tento rok se jede již sedmý ročník tohoto populárního závodu v Jeseníkách – Malá Morávka – část Karlov – Ski areál Myšák a na co se můžeš těšit? 

Jede se o prajz many a poháry v každé kategorii. 1. místo 1500,–, 2. místo 1000,–, 3. místo 500,– a k tomu věcné ceny od sponzorů takže to není fakt málo ! Mlaďoši do 18 let si rozdělí věcné ceny a poháry.





Trať doznala poměrně zásadních změn, takže od startu jedeš pár zatáček na sjezdovce jako minulý rok, ovšem poté hned vletíš do nového lesa kde na tebe čeká pár ostrých zatáček kolem stromů, jeden skok přes pařez a výlet na sjezdovku kde se už napojuje lajna z minulého roku. Jedeš palbu rovně, poté lehký výjezd přes kořeny a zase šupem dolů na šutrech, pár zatáček a jsi u skoku z lesa na svah, ze svahu zpět do nejtechničtější pasáže kde na tebe čekají kořeny, odkloněné zatáčky a další dva skoky, vyletíš a čeká tě slalom na sjezdovce, který končí dlouhým posílákem přímo do cíle. V poho, ne? 

Trať je dlouhá přibližně 1 km, všechny skoky jsou objízdné, takže pokud jsi začátečník, není problém si to vše pomalu najíždět.





Program: 

Pátek

  • trénink od 11–18:00, trať už bude nachystaná,vše doladěné

Sobota

  • trénink od 9–12:00, semifinále ve 13:00 a finále (postupují

všichni) v 15:00 hod. 

  • registrace od 9–11:00 v bufetu Ski areálu Myšák
  • po závodu bude mega afterpárty přímo na Myšáku kde bude hrát Dj Weed a vystoupí známý prostějovský pankáč Jirka Drtil.
  • během celého dne poteče pivko, Kofola a když budeš mít hlad, tak zakroutíš směrem ke grilu. 

Kategorie : Muži, ženy, pevné rámy a mlaďoši do 18 let.  Startovné 200,– a v ceně máš jedno jídlo, pití a nějaký ten enerdži drink od XS 

Jak na kopec? přece lanovkou ! 
Pátek+ sobota za velice slušných 200,– Kč 





Ubytování: Autokemp přímo naproti ski areál Myšák za parádní ceny nebo Hotel Karlov vzdálený asi 50m.
Parkoviště přímo u areálu, dostatečné pro všechny co si přijdou zajezdit nebo se jen podívat.



Takže vás všechny srdečně zvu na tento závod, počasí mám objednané, nemusíte se bát, heh. Veškeré info je na Facebooku nebo telefonu : 775255826 



Pořadatel závodu Roman Hájek

Diskuze

  • anonymní uživatel Marťa (kolaakonicci (a) seznam.cz) 26.8.2015 v 6:27

    Škoda, že se Vám to kříží s Ještědem :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí