Pozvánka: Pekelný DOWNHILL vol.5

Autor: Keli, vydáno: 28.8.2015

Rok uběhl jako voda a už pro vás zase připravujeme další pokračování závodů ve sjezdu horských kol u nás na Pekláku! 5. září si naplánujte cestu do České Třebové!

Struktura závodu bude opět ve stejném duchu, jak už jste u nás zvyklí. Pojedou se dvě tratě – nejprve první dvakrát a poté druhá dvakrát. Lepší časy z každé tratě se sečtou a výsledek rozhodne o vítězi. Aby byla zase drobná změna, letos se pojedou obě černé tratě tedy Rolling Stones a Rock"n"Roll. Rolling Stones netřeba představovat. Jedná se o vlajkovou trať s nejprudší a zároveň nejvíce technickou pasáží bikeparku! Kromě jednoho dílu závodů na Pekláku se jela pokaždé. Zato Rock"n"Roll zažila závodní tempo bikerů pouze jednou a to hned při prvních závodech. Letos prodělala mohutný upgrade a dostala takřka celý nový kabát. A proto by byla škoda ji do závodů nezařadit.





Opět bude šance, aby jeden závodník ZÍSKAL STARTOVNÉ ZPĚT! Jak toho dosáhne? V době, co se dojede druhá jízda z první závodní trati, se dobrovolníci sejdou u cílového skoku – Final airu. Každý bude mít několik pokusů. No a kdo na tomto celodřevěném „dvojáku“ ukáže divácky nejatraktivnější skok – ten má peníze za startovné v kapse! Kreativitu skoku bude hodnotit vybraná porota včetně samotných diváků.

Závody jsou jako vždy otevřeného charakteru, takže závodit může opravdu každý! Po závodnících MLADŠÍCH 15 LET budeme u registrace požadovat PÍSEMNÝ SOUHLAS RODIČŮ k účasti v závodech na Pekláku!!! Doprovod rodičů u těchto mladších soupeřů není podmínkou, my ho ale zcela vřele doporučujeme!

Ještě pár všeobecných informací. O občerstvení se postará dobře zásobený kiosek přímo u dolní stanice vleku. Pro ty, co budou chtít přenocovat, je tu k dispozici prostorné parkoviště, kde k tomu mohou využít svůj automobil, karavan, obytný vůz nebo si postavit stan přímo u vleku. Po domluvě se závodníky bychom po závodech ve sjezdu uskutečnili ještě závod Doublecross (ti, co byli v loňském roce, vědí o co se jedná) – závod dvojic, kteří by jeli po sjezdovce vyznačený slalom vyřazovací metodou – výtěz postupuje, poražený vypadává.

Po pořádném závodění musí přijít i pořádná párty! Pro AFTERPARTY nám tento rok poskytne prostory Národní dům Česká Třebová a to konkrétně na venkovní kryté terase. Těšit se můžete na vystoupení v podobě trialové exhibice Marka Bělovského, rozhýbe vás Dj Erko, tombolu budeme losovat ze startovních čísel závodníků, vyhlásíme zde vítěze v současnosti ještě probíhající VIDEOSOUTĚŽE o nej video Pekláku! To vše a spoustu další zábavy a bikových soutěží na vás čeká na „áftru“ Pekelného downhillu ;-)

Harmonogram a důležité informace:

Kdy: 5.9.2015
Kde: Sp ortovní areál Bikepark Peklák Česká Třebová
Startovné: 350,–
Charakter závodu: Open
Kategorie: pouze jedna společná hromadná
Věkové omezení: bez omezení

09:30 – 11:00 registrace závo dníků
10:00 – 12:30 trénink
12:45 riders meeting
13:00 START závodu
Od 19:00 AFTERPARTY v Národním domě České Třebové (venkovní krytá terasa)

Pokud by byl jakýkoliv dotaz, směrujte ho, prosím, na Facebooku na oficiální stránku bikeparku – Bikepark Peklák a to buď do komentářů nebo do zpráv. Nebo také můžete poslat dotazy mailem na:malinakhovadak@gmail.com

Těšíme se na vás všechny! Na shledanou na Pekláku!

Za Peklák crew Maliňák

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí