VLČKA TRAILS 3 - Staň se trailmastrem Vlčky!

Autor: Keli, vydáno: 1.9.2015

Konec prázdnin je za tu, a to znamená, že se blíží září a s ním již třetí ročník závodů Vlčka Trails v Trutnově. Loňský ročník byl bohatý jak na ridery tak na diváky, a to bylo pro nás motivací posunout tento ročník zase o level dál. První ročník se jelo 6 trailů. Minulý rok už přijelo tolik riderů, že se z časových důvodů jely jenom traily 4.





Letos máme naplánované opět 4 traily, které prověří schopnosti riderů a hlavně jak široký záběr mají. Budou si muset poradit s již známým trailem Rock garden, který i letos prošel několika změnami a vylepšeními. Dále se pojedou Lávky, které jsou obávané svým dropem a okamžitě navazující klopenkou (jako vždy, i této překážce se lze vyhnout s malou časovou daní), třetí trať která se pojede je tak zvaná Skákačka, asi netřeba vysvětlovat, čím je specifická. A poslední čtvrtý trail je letošní novinka Nová freeriderovka, kterou navazujeme na tradici, kdy každý rok představujeme těmito závody nový trail v našem bikeparku. Všechny velké překážky jdou vždy bezpečným způsobem objet, rychlejší je však varianta těžší.

Letos však nebudeme představovat pouze jednu novinku, hodně jsme mákli a podařilo se nám dokončit Flow trail, který je velmi hravý, nejdelší a hlavně naprosto pro každého ridera, od malého prcka až po jeho rodiče. Zkušený rider si tento trail opravdu užije.





Další z novinek, kterou ocení každý rider i my jako pořadatelé, je časomíra! Je to další krok k přesnějším výsledkům, protože se pojede o kupu věcných cen i pricemoney a přestává to být sranda! Nebude třeba se hádat o vteřinky, na které se tady jezdí!Dále jsme navázali spolupráci s okolními lokály a v letošním roce se poprvé pojede Vlčka trails v rámci seriálu DH Derby, který se těší čím dál větší oblibě mladých a nadějných riderů.

Systém závodu se nemění. Stále platí, že nejrychlejší v součtu časů vyhrává. Kategorie budou HT, FULL, YOUTH a WOMAN.





Ani letos nezapomeneme soutěž o Best trik, kde se můžou blýsknout i ti freestylovější rideři a ukázat zač je toho styl!Pro diváky i ridery bude zajištěno jídlo i pití (alko i nealko). V blízkém altánu si můžete opéct buřty nebo hodit maso na gril, do uší vám bude hrát hudba, a to i po skončení závodů! Bude co oslavovat!

Koho by tohle nenamotivovalo, tak už jenom videopozvánka, v který ti Adam Semerák háže rukavici, kterou sebereš, nebo necháš ležet! To už je na tobě!!!

Datum: sobota 12. 9. 2015 (dopoledne tréninky, odpoledne závody, vyhlášení a aftroška)
Místo: Vlčka Bikepark – mapa
Facebook událost

Videa z minulých ročníků:
Vlčka Trails II. 2014 – Gofreestyle.cz
Vlčka Trails II. 2014 – Active Media
Vlčka Trails I. 2013 – Jan Kusý
Vlčka Trails I. 2013 – Trutnovinky.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí