Red Bull Foxhunt 2015: Rachel nahání holky

Autor: Keli, vydáno: 1.10.2015

Hon na lišku postavený na hlavu. Nová doba! Host vyhazuje vrchního! Liška honí lovce – to je Red Bull Foxhunt. Liška je v tomto případě světová šampionka Rachel Atherton a lovce tvoří stovka jezdkyň. Liška má za úkol dojet a předjet smečku lovců a v ideálním případě dojet do cíle jako první.





S konceptem závodu přišel před lety bratr Rachel Gee v Severním Irsku, ale od loňska je jede holčičí Foxhunt na dohled Edinburghu. A i mezi holkama byl o závod mega zájem, startovní pozice byly rozebrány během chvilky a Caerketton Peak na startu v nadmořské výšce 478 m nad mořem se potkaly holky, co jedou svůj první závod, tak i ostřílené závodnice, třeba skoro jako Rachel.





Dráha měřila dva a třičtvrtě kiláku a vršek nabízel mnoho možností k předjíždění, na spodku toho už nešlo moc vymyslet, alespoň co se předjíždění týče. Rachel jak je vidět na videu se jízdou hodně bavila a asi jí vůbec nevadí, že nevyhrála. Ostatně 35. místo nezajíždí každý den… Nejrychlejší holky byly: Bex Baraona, Cheri Mills a Fiona Beattie.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí