reklama

Pozvánka: Chainless race a whip contest

Autor: Čárys, vydáno: 7.10.2015

Pokud přežiješ tento víkend Marosanu, tak stejně jako každý rok i letos Čárys a jeho banda pořádá na konci sezóny v ČR unikátní DH závod – bez řetězu – Chainless race. Tady ti nepomůžou tisíce km na žíle, tady se ukáže, kdo jak umí skutečně jezdit. Po jeho skončení je na pořadu dne whip contest. Čekuj kompletní info od Čáryse.





Tak první a podstatný údaj na Vás vysolím hned za začátku, kdy ještě všichni budete dávat pozor – takže kdy: 17. a 18.10. a to dále s rozdělením, že Chainless i WHIP se pojede v jeden den a to v sobotu a poté co se při závodě a večer v hospodě řádně odmotáte, tak v neděli se pojede FREERIDE dle vašich představ a nově nabitých zkušeností.





Na místo se samozřejmě můžete začít sjíždět už v pátek na parknig dole klasicky dole na štěrkovým parkovišti za restaurací M2. Pokud by to někdo chtěl řešit i s ubytováním, tak není problém napsat a na moníneckým webu si poladit rezervaci a moc bych s tím neotálel, protože kdo pozdě přijde, ten v noci nespí, pokud nemá svůj vlastní karavan, nebo to nezapíchne na kosmonauta na předních sedačkách svý fábie.





Další info, je v kolik.

Start Chainlessu bude v sobotu ve 12hod a od toho se odvíjí i prezentace, která bude v 9 hod v restauraci M2. Whip contest se pak pojede v sobotu ihned po skončení Chainlessu – počítáme start Whipu kolem 15hod.

Trať Chainlessu se pojede klasicky FR lesem (tedy nikoliv po nový trati pod lanem – to by bylo moc easy), ale volba stopy v lese už bude jen na Vás a pokud to někdo bude chtít vyloženě pálit celou cestu DH mordorem, je to jen jeho volba a stejně tak pod asfaltkou je to opět na Vás, ale sem tam mlíko dáme – takže žádný ulejvání klopenek. Jedeme klasickým stopky-vysílačka-chrono-systém a kdo nebude na místě startu včas, má smůlu, takže si dejte fóra na lanovku.





Tak, toliko prvních pár písmen k Chainlessu a pokud vše klapne, tak na sobotní večer (protože se jede Rampage) možná bude překvápko..

Tak see ya na Monínu!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí