reklama

Termíny a lokality Superenduro 2016

Autor: ZR, vydáno: 5.1.2016

Populární italská enduro série Superenduro zná pro rok 2016 lokality i data jednotlivých závodů.

O posledním zimním dni 20. března v toskánské Massa Marittima bude letošní série odstartována. Zatímco u nás budeme pravděpodobně ještě zápolit s poměrně nízkými teplotami, tak v Toskánsku to bude již na kraťasy a tričko. Místní pořadatelé slibují flow traily, kde bude nejdůležitější udržet si rychlost a moc nebrzdit.





Druhá zastávka bude 8. května v savonské Varazze. Tato lokalita je vzdálena necelých 60 km od všem známého Finale Ligure. Místní tratě se vyznačují variabilitou povrchů a klíčový pro tento závod bude správný výběr stopy.





Na začátku léta 26. června zavítá Superenduro do hor. Třetí závod se totiž pojede v Dolomitech v Canazei. Všichni si zde budou moci užít překrásných horských scenérií při přejezdech a úžasných horských trailů během v průběhu RZ.





Čtvrtou a poslední zastávkou letošního Superendura bude 31. července Santa Caterina Valfurva, horské středisko s vrcholy přes 3000 m.n.m., vzdáleného slabých 50 km od pro Čechy velmi dobře známého Livigna. Závodníci tentokrát zavítají až na nejvyšší vrcholy této oblasti, kde se v minulých letech celoročně nacházely ledovce. Tento závod by tak měl být díky své nadmořské výšce nejnáročnějším po fyzické stránce. Proto se pořadatelé rozhodli, že jezdci budou moci k některým výjezdům využívat i lanovek.





Takže suma sumárum:
20. března Massa Marittima
8. května Varazze
26. června Canazei
31. července Santa Caterina Valfurva

Co Vy na to? Kam vyrazíte?

Diskuze

  • anonymní uživatel Luigi 5.1.2016 v 11:12

    Ci vediamo a Massa! capito mia grande Znojemska Raketa ?!

  • anonymní uživatel tcq 5.1.2016 v 13:03

    ZR: jezdi se to na oci? Kdy bude otevrena registrace prosim te?

  • anonymní uživatel ZR 5.1.2016 v 21:29

    na oci se to nejezdi a vice informaci najdes na www.superenduromtb.com/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí