Aaron Gwin to zase neprozradil

Autor: Keli, vydáno: 25.1.2016

Za koho bude v letošní sezóně jezdit nejrychlejší chainless jezdec Světového poháru Aaron Gwin opět oficiálně nevíme. Aaron nás neustále napíná. Zde je jeho poslední informace o jeho závodní budoucnosti.

Sám říká, že nemůže ovlivnit, kdy se celá věc oznámí oficiálně, prý snad za týden.





Ahoj všichni,
posílám krátkou aktualizaci k tomu co se děje. Uvědomuji si, že je to dlouho, co jsem se nepustil ven žádné novinky a spousta z vás by chtěla znát mé plány na následující rok. Za prvé bych chtěl všem poděkovat za obrovský zájem, to co se děje v průběhu tohoto nového kroku v mé kariéře je šílené. Doufal jsem, že bych mohl vše oznámit už několika týdny, ale prostě to nevyšlo. Asi si dokážete představit z kolika malých kousků je třeba složit skládačku v podobě závodního programu. Měl jsem na to jen pár krátkých měsíců a snažil jsem se udělal vše nejlépe, tak abych věděl, že i ten poslední dílek je vyladěný do posledního detailu. Jsem velmi šťastný za celý tým a za to jak fungujeme dohromady. A také se těším na spolupráci s několika novými osobními sponzory.

Tak, toto je asi vše pro tuto chvíli. Velký dík patří opět vám všem za podporu během této doby. Mám příští týden týmové focení a natáčení a pak budeme připraveni vše poslat do světa!



Nicméně, Internet nabízí týmové foto již teď :).







Hey everyone,
Just wanted to give you guys a quick update on what I've been up to. I realize that it's been a while since I've released any news and a lot of you would like to know my plans for next year. First, I'd just like to say a huge thank you for your excitement, the amount of interest that I've gotten during this new step in my career has been crazy. I'd hoped that I could have announced the news weeks ago, but it just didn't work out. As you can imagine, there are a lot of pieces that need to be put together when building a top-level program, from the ground up. I've only had a few short months to take this on and I've done my best to make sure that every last detail was attended to at the highest level possible. That being said, I'm very happy with how the whole team has come together. I'm also super excited to begin a relationship with a few new personal sponsors.

Well, that's it for now. Big thanks again to everyone for the support during this time. I've got a team photo/video shoot to do next week and then we'll be ready to release the goods! Hope you guys have a great weekend, can't wait to see some of you at the local races very soon!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mihal 25.1.2016 v 11:32

    No ono ještě není 100% že pujde od spešlu. tajže bych se nedivil že příští tejden vyjde zpráva že zůstává

  • anonymní uživatel slucky 25.1.2016 v 12:17

    půjde prej k authoru, dočet se tu že dlp jde za pedálem a pěkně do vzduchu, už ho to na tom uhoupanym fsrku nebavilo

  • anonymní uživatel O´Neill 25.1.2016 v 14:29

    Na FB unikly fotky jak byl Gwin viděn u Příbrami. Takže je tutovka že jedná s Františkem Mrázkem.

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 25.1.2016 v 15:41

    O´Neill
    :THUMBS UP: ;)))

  • anonymní uživatel vandic (vanac (a) centrum.cz) 26.1.2016 v 11:52

    Půjde do Cube, nebo zůstane u Specialized

  • anonymní uživatel flsf 26.1.2016 v 13:11

    bude jezdit enduro.

  • anonymní uživatel dw 26.1.2016 v 13:32

    Intensefactoryracing,ty tají nového jezdce.YT težko

  • anonymní uživatel pp 27.1.2016 v 13:12

    Pujde na silnici.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí