reklama

Moravsko-Slovenský EL-ENG DH Cup aneb co nového v sezoně 2016

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 16.2.2016

Tak se nám to pomalu blíží a my vám dnes prozradíme všechny novinky v pravidlech seriálu Moravsko-Slovenský EL-ENG DH Cup a v následujících dnech odtajníme taky lokality závodů. Vše můžete sledovat na tradičním webu a nově i na Facebooku.

Organizátor: o přípravu seriálu se bude nadále starat SK Grafobal a DEMA Bikecentrum Kálnica. Příprava jednotlivých závodů bude ve spolupráci s lokálním partnerem a majitelem areálu. Vedle seriálu připravíme i několik jednorázových akcí, o kterých vás budeme informovat v průběhu sezony.





Partneři: Již podle názvu vidíte, že novým reklamním partnerem bude firma EL-ENG s.r.o., která sídlí v Holešově a sjezd podporuje již dlouhodobě.
Spolupráci potvrdil i Monster energy, takže každý zaregistrovaný jezdec opět obdrží u registrace nějakou plechovku a vítězové kategorií pěkné reklamní oblečení této značky.
V jednání je i MeatFly, DNX Shop, Jape, Temax a Elitebikes.
Atraktivní trofeje pro vítěze pomůže zajistit Manobike a věřím, že do prvního závodu nějaký sponzor ještě přibude.

Kategorie: Zde zůstávají všechny kategorie bez změny, s výjimkou kategorie Nadějí. 
Vzhledem k tomu, že chceme zajistit bezpečnost pro všechny jezdce, tak jsme se rozhodli  k omezení účasti nejmladších jezdců ve věku 8–12 let, pro které uspořádáme samostatné závody v jiných termínech a lokalitách.  Zkušenější jezdci ve věku 13 a 14 let můžou startovat společně s kategorií Junior. Vítěze těchto ročníků pak vyhlásíme samostatně.





Lokality: čeká nás minimálně pět závodů v lokalitách, které jsou osvědčené z minulých let. Jednání ohledně nových lokalit se neúměrně protahuje tak něco nového připravíme snad až v dalším roce.
Pokud se zima v dubnu nezblázní a jaro nastoupí standardně, tak sezonu odstartujeme již koncem dubna v Koutech nad Desnou.

Prémie a ceny: i letos se budeme snažit připravit nadstandardní prémie pro vítěze, které budou odvozeny od počtu startujících a tyky hodnotné věcné ceny od partnerů seriálu a taky pěkné trofeje.





Bonusy/prémie: čekají na jezdce, který se umístí na 50. místě a 100. místě v každé kategorii.

Registrace: zůstává tradičně na webu seriálu a bude spuštěna vždy 10 dnů před závodem.  

Pokud jsme na něco zapomněli, tak doplníme průběžně.. 

 

Z.F.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí