Jakub Najdek: Jaro je tady a cyklo sezóna může začít!

Autor: Jakub Najdek, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 30.3.2016

Jakub Najdek „vášnivý biker a motor shopu“ ElementStore.cz, největšího prodejce bot FiveTen na českém internetu se na sezónu opravdu těší a není sám, že?



Je na čase vyměnit hráblo na sníh za lopatu a vydat se nakopat si za barák do lesa pořádný trail – JE TA NEJLEPŠÍ DOBA! Hlína je pěkně měkká, mokrá a bude držet! To co si sám z jara nepostavíš, v létě jako kdyby nebylo!




(jo před pár lety mi to ještě jezdilo…)



Před nedávnem jsem okoštoval první jarní ježdění v Kálnici na Slovensku
A JAK BYLO??? Musím říct, že jsem si to opravdu užil, tratě upravené a připravené, celodenní vlek za parádních 13,– EUR. Tratí je tam několik – včetně lehčích enduro lajn, sice to není bůhvíjaký kopec, ale za den jsme všechno nalítali, dali přes 40 jízd a ruky měli na maděru. O velikonočním víkendu si to pěkně zopákli, takže za sebe rozhodně doporučuji si tam udělat výlet na rozježdění před sezónou.

Letos makám, co děláš ty? Snažím se jezdit, makat tvrdým tréninkem, hledat novou motivaci. A to samé chci v této sezóně i od tebe, začni na sobě pracovat, posuň své hranice, odhal svůj talent, buď rychlejší na trati!



Pokud čekáš na perfektní moment a perfektní načasování, nikdy to nepřijde…
(v ten moment totiž hodíš hubu a budeš se dávat půlku sezóny do kupy)



Víš co musíš udělat?
Musíš vytvořit perfektní situaci a jít si za svým snem, a když máš sen, za kterým jít, cíl, který tě vytáhne ze tvého počítačového pohodlí najdeš v sobě motivaci, talent a schopnosti o kterých ani netušíš a pokud na to jdeš postupně, tak to přijde!

To cos dělal minulý týden se nepočítá. Tento týden po velikonocích je jediný týden, kdy můžeš ukázat co je v tobě. 604 800 sekund za týden a jak je využiješ je na tobě. Nikdo nebude mluvit o tom cos dělal minulý týden, tak do toho pojď naplno od této chvíle!

Pokud se nepokusíš udělat něco co jsi ještě nezkusil, co jsi nepřelezl, neskočil, nepokořil, nikdy neporosteš! Sám jsem to zažil, bez pádu není pokrok a bez pokroku není výhra, tak neseď doma za kompem a začni trochu makat! (zvedání půl litru není posilovna)/





Motto pro jarní trénink zní:

Když něco chceš, jdi za tím Tečka





A do nové sezóny je nejlepší vstoupit i s novým materiálem, novým kolem nebo výbavou. Já už mám výbavu pořízenou, ale tvoje ošmajdané boty by zasloužily vyměnit? Pořiď si nové, tady mám pro tebe nějaké letošní tipy, na které jsem si vsadil.

Do práce jsem si pořídil ostřílené Dirbagy, tyhle přežijou všechno, můj kamarád říká, že ho můžou tahat v podpaží z hospody v bezvědomí tak, že mu špičky dřou o zem (dead man) a boty přežijou.





Chybu neuděláš ani se Sleuty.



Na pohodu, chill, procházku se psem nebo k zabavení přítelkyně mi slouží řada Freerider … co k nim dodat, drží jak mají, když je vezmeš na kolo, nezradí, když se s nimi projdeš kolem řeky, podpoří… Navíc dneska už je na výběr snad z 8mi barevných kombinací.

Na bajkování jsem si pořídil bezkonkurenční novinku tohoto roku a to zcela novou inovovanou řadu Impactu – konkrétně tyto (model Sam Hill):





Nové Impacty už mají zase klasicky prošívanou špičku, navíc mi ladí ke kolu, tak není o čem.



A na hory? Prozatím nic… ale plánuju si pořídit tuhle novinku letošního roku model ACCESS … je to kombinace trekové a skoro až běhací boty, ale o té napíšeme, až ji vyzkoušíme.



Takže za mě asi velký zdarec vám všem, co to děláte srdíčkem, bajkování a vše okolo vás baví a hlavně přítelkyně vám to toleruje. Letos se určitě potkáme na kopci, tak se nenech předjet a makej na tom! Snad jsem tě aspoň trošku nahecoval zvednout zadek od počítače…

Kdybys nevěděl, tak máme prodejnu FIVE TEN v BRNĚ, takže se za námi kdykoli zastav osobně, máme tam cca 200párů bot skladem, velký gauč na rozvalení a vyzkoušení a když se zmíníš, dostaneš pivko nebo nealko na cestu, zkrátka odejdeš spokojený.

Takže až zase budeš mít žraloky v akvárku, nebo budeš chtít vyzkoušet rozdíl mezi „myslím si, že mi vansky drží na pedálu“ a „vuau ty 5.10. opravdu drží na pedálu“, víš na koho se obrátit. Umíme v tom už tak trochu chodit :D



Zdraví tě Jakub Najdek z ElementStore.cz „vášnivý biker a motor shopu“

Diskuze

  • anonymní uživatel sfls 31.3.2016 v 7:51

    musíš jít za svým snem.... a tvůj sen je mít v botníku aspoň 15k = obchodní sdělení

  • anonymní uživatel pofel 1.4.2016 v 11:18

    :D
    Aspon, ze uz ty tragedi delaj impacty s prosivanou spickou, hura

  • anonymní uživatel mike 1.4.2016 v 15:52

    cyklo sezona začíná? :D co ? ona skončila?

  • anonymní uživatel martin (mt.sabo (a) zoznam.sk) 5.4.2016 v 8:18

    Pre bezneho bikera sa viac oplatia shimano boty :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí