BIKESTRIKE.COM otevírá kamennou prodejnu

Autor: Keli, vydáno: 6.4.2016

Po dvouleté rozsáhlé rekonstrukci nového sídla firmy BIKESTRIKE.COM si vás dovolujeme pozvat k jeho návštěvě. Na prodejně můžete vidět širokou nabídku prémiových značek pro MTB a motocross (100%, Atlas Braces, Spank, iXS, atd.), dále ucelenou řadu kol slovenské značky CTM a mnoho dalšího. Díky špičkově vybavenému servisu a zkušenému mechanikovi se o vaše kolo postaráme s maximální péčí. Vše si můžete vyzkoušet na trati (pumptracku), která je v areálu prodejny. Pro návštěvníky s dětmi je připravené zázemí s malým dětským hřištěm. Kompletní sortiment si zároveň můžete vybírat na našem e-shopu. Zboží standardně zasíláme do druhého dne a to i na Slovensko ;o)





Oficiální otevření naší nové prodejny BIKESTRIKE.COM v Dobřejovicích u Prahy proběhne v sobotu 9.4.2016 od 14:00.

Těšit se můžete na bohaté občerstvení, pumptrack jam, minirampu a mnoho dalšího.V případě nepřízně počasí, máme připravenou i „mokrou“ variantu (bez minirampy a pumptrack jamu).

Prosíme všechny, kdo vědí, že přijdou, ať potvrdí účast v události na Facebooku nebo telefonicky. Pomůžete nám pro vás akci lépe připravit (zbyde na vás větší kousek prasátka) ;o))





Prosíme parkujte na parkovišti před a za zámečkem a podél přilehlé komunikace.

Diskuze

  • anonymní uživatel greg minářů 7.4.2016 v 10:08

    *THUMBS_UP*

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí