reklama

3Nations Bike Festival 2016 včetně filmové soutěže

Autor: Keli, vydáno: 25.4.2016

Možná jste to už cítili ve vzduchu, zrod českého bikového festivalu byl doslova na spadnutí. A teď je to tu! 3Nations Bike Festival na pomezí Česka, Slovenska a Polska!

Velké Karlovice na Vsetínsku chystají na polovinu května velký bikový festival „tří zemí“. Není to odtud do Polska ani na Slovensko daleko, tak proč ne. Město velké akce umí, koná se tu například už tradičně gastrofestival, na který se sjede až 35 000 účastníků. Tolik bikerů očekávat nelze, ale kapacity i zkušenosti obec nepochybně má.





Gravity disciplíny se odehrají v Bikeparku Kyčerka, bikem ale bude doslova žít celé údolí. Program bude bohatý, jeho součástí je MTB Karlovský Pepi Maraton, enduro závody, festival bikových filmů, Night Ride, MTB a silniční rallye, pumptrack, večerní party s živou kapelou i soutěže pro děti. Počítá se i s aktivní účastí cyklistických osobností, z nichž se některé potkají s účastníky na autogramiádách a jiné poskytnou lekce výuky jízdy nebo technických grifů. A třešnička na korpusu celého programu – po vzoru Velo Test Festů tu budou k půjčování a testování kola řady značek.



Bike Film Festival

Zúčastnit festivalu se můžete i s vlastní video tvorbou, meze se nekladou, stačí aby videoklip byl do 3 minut, nebo mluvený dokument max. do 10 minut. Vítěze zvolí přímo diváci a vítězný snímek se bude promítat na Mezinárodním festivalu Outdoor filmu po celé ČR.

Termín vyhlášení soutěže: 1. 4. 2016
Termín uzávěrky: 1. 5. 2016
Informování o postupujících mailem: do 8.5. 2016
Termín vyhlášení vítězů a promítání: 14. 5. 2016
Přihlášky zasílejte na roman@trails.cz

Propozice Film Festivalu:

  • Kategorie: Videoklip do 3 min bez mluveného slova / Dokument do 10 min s mluveným slovem
  • Minimální rozlišení snímku: 720 p, doporučeno H.264 1080 p
  • Způsob doručení snímku – zaslat odkaz na youtube / vimeo pro náhled
  • Postupující pošlou film ve vysoké kvalitě přes Uložto/ Myairbridge, Wetransfer, atd)
  • Porota: Dušan Mihalečko (Whistler) a Zbyněk Duchoň (Bike resort Valašsko) vybere ze zaslaných filmů 4 finalisty v každé kategorii. Filmy budou veřejně promítnuty 14.5. o vítězi rozhodnou hlasy všech přítomných

Diskuze

  • anonymní uživatel Tom 26.4.2016 v 9:17

    škoda že se to překrývá s dualem v brně:/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí