Author BIKE SESSION 04

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 26.4.2004

Jezdíš na kole, dáváš vostrý triky a máš pocit, že už je na čase, aby si tě někdo všimnul a začal tě podporovat? Zbystři sluch a zrak, tvůj čas právě přichází…
V seriálu závodů Bike Session mají rideři na dvacetipalcovejch freestylech jedinečnou šanci se zviditelnit a získat podporu přímo od značky Author! Samozřejmě to nebude úplně jednoduchý, ale ti nejlepší z nejlepších se stanou členem Author Gangu! 




Stále máš zájem a chceš to zkusit? Přijeď do jednoho z uvedených sedmi měst v daný termín a ukaž během funbox contestu, že jsi nejlepší. 


13.5. Plzeň (na hřišti TJ Sokol 5 nedaleko bike obchodu Hepos Cyklocentrum ve Slovanské ulici)
14.5. České Budějovice (na sídlišti Vltava před Kulturním domem Vltava)
15.5. Praha (Praha 6 – Bílá Hora, na travnaté pláni před oborou Hvězda)
16.5. Hradec Králové (na Ulrychově náměstí)
20.5. Brno (na Svobodově náměstí)
21.5. Olomouc (na Horním náměstí před radnicí)
22.5. Ostrava (v městské části Zábřeh na náměstí SNP) 


Startovné je 0,– Kč, takže se stačí na místo dostat a můžeš závodit. Trénink bude od 12 hodin, v jednu hodinu začíná celá akce exhibicí Honzy Valenty, Davida Pánky a Spacemana. No a potom už je řada na tobě. Pojedou se 3 kola, každé bude trvat 30 až 45 minut. Rozhodčí Pánka a Valenta nebudou hodnotit každý skok, ale celkový dojem a progres, takže to nebude žádnej stres, a i když třeba několikrát špatně dopadneš, stále máš šanci vyhrát! Mezi jednotlivými koly bude asi 30 minut přestávka, ve který si můžeš užít na nějaký přilehlý atrakci, třeba si nechat svoje kolo zkontrolovat a seřídit u Author mechanika, který bude na místě po celou dobu závodu. Spaceman bude příchozí bike diváky vyučovat základům jízdy na kole, což pro tebe jako zkušenýho ridera možná nemá cenu, ale kdo ví! Navíc si můžeš vyzkoušet některý z nových bajků Author, ke kterým bude sdělovat podrobnosti David Pánka. 


A jaký že jsou ceny do závodu? Tak ty věcný, jako oblečení, boty, předplatný a podobně, získá od sponzorů Author, Etnies, Dirtbiker, Level a PlayStation2 magazín prvních 5 až 10 nejlepších riderů. Hlavní cenu, tedy sponzoring od Authoru, dostane nejlepší, kolařskou firmou nesponzorovaný rider, což je jasný, protože k čemu by ti byl sponzoring od Authoru, když už nějakýho jinýho sponzora na kolo nebo rám máš. 


A jak bude sponzoring od Authoru vypadat? Hlavní věcí bude poukázka na padesátiprocentní slevu na nákup freestyle kola Author ve vybraných obchodech po celé České republice. Zároveň vítěz obdrží pozvánku do sídla značky Author v Praze, kde se sejde s ostatními vítězi z dalších měst, marketingovým manažerem Authoru a teamovým koordinátorem Spacemanem. Zde budou vysvětleny všechny detaily další spolupráce, která by měla vést, při spokojenosti na obou stranách, k získání angažmá v Author Gangu pro rok 2005. Součástí spolupráce bude okamžitá možnost zúčastnit se exhibic na funboxu společně s Honzou Valentou a Davidem Pánkou během akcí pořádaných značkou Author v tomto roce. Takže férový začátek profesionální kariéry! 


Funbox je 1,8 metru vysoký s plošinkou 1,7 metru, po který následuje příjemný dopad. Začínající rideři nemusejí mít strach, funbox je 3 metry široký, a tak i když ho celý nepřeskočíte, nic se vám nestane. A kdyby náhodou, po celou dobu bude přítomna sanitka s lékařem. Když už jsme u toho, nezapomeňte si vzít helmu, protože bez ní se startovat nemůže. Pokud jí nemáte, pár škopků bude na místě k zapůjčení, ale nespoléhejte na to, lepší je si závod odjet ve svý helmičce! Závodníci mladší 18 let by s sebou měli přivést rodiče, a nebo si od nich alespoň nechat podepsat přihlášku.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí