ONEAL Dual Cup & CYCOLOGY Fourcross Cup v plné polní

Autor: Martin Hůle, vydáno: 16.5.2016

Dobřany, Kosmonosy, Jablonec nad Nisou, Aš, Litoměřice – pět měst, deset závodu, dva vítězové a jeden super šampion. Tak bude letos vypadat ONEAL Dual Cup & CYCOLOGY Fourcross Cup!

Ve druhé polovině května začíná již třetí sezona Dual Cupu a Fourcross Cupu. Přesněji 21. – 22. května v Dobřanech u Plzně Velkou cenou Města Dobřany. O dva týdny později se přesuneme z Plzeňského kraje do Mladoboleslavského, kde 4. – 5. června pojedeme na domácí trati MBC Teamu v Kosmonosech. Nebyl by to Fourcross Cup, kdyby se nejelo na domácí trati Tomáše „Datla“ Slavíka v Jablonci nad Nisou. V JBC Bikeparku se i s celým ansámblem představíme 23. – 24. července.





Ve druhé půlce prázdnin se přesuneme do nejzápadnějšího města České Republiky, do Aše, kam dorazíme 6. – 7. srpna na Bike Jam Aš! Poslední závodní víkend, tudíž velegrande finále, se odehraje 3. – 4. září v Litoměřicích.

A aby toho nebylo málo, tak všechny závody CYCOLOGY Fourcross Cupu jsou i kvalifikační závody na Mistrovství Světa ve 4X!!!

Veškeré informace a přihlášky naleznete na facebookovém profilu Dual a 4X Cup!



Přijď se ukázat a zazávodit si jak je libo, je jedno co máš za kolo, nebo co umíš, systém závodů je postaven tak, že se sveze každý.

#tochcesjet

Bez partnerů celého seriálu to být také nemůže, proto děkujeme BIG SHOCK, ONEAL, CYCOLOGY BIKE SHOP, MEATFLY, REPRESENT, JOHNNY THE KING TATTOO, KATMAR, MOJEKOLO!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí