MojeKolo

Pozvánka na Slovenský pohár do Jasné - pojede se o UCI body

Autor: Zuzana Medzihradská, vydáno: 14.6.2016

Jedinou příležitostí jak získat UCI body do sjezdového žebříčku na slovenském území v letošním závod Slovenského poháru v Jasné. Pozvánky a základní informace jsou právě zde v článku.



Najvyššie položený bikepark na Slovensku Rocky Mountain Bike World Jasná privíta aj túto sezónu prestížne podujatie, Slovenský pohár v Downhille. V tomto ročníku sa k SPDH pripojí aj Maďarský pohár. A čerešničkou na torte budú body UCI C2. SPDH v Jasnej sa tak stane jediným pretekom na Slovensku, kde ich majú pretekári možnosť získať.

Na obľúbenej a vyhľadávanej trati Rocky Face DH, Rovná Hoľa (1 491 m.n.m.) – Záhradky (1028 m.n.m.), si zmerajú sily najlepší downhilloví jazdci už počas víkendu 24. –26.6.2016. S dĺžkou 1 850 metrov a sklonom 28,42 % sa Jasná môže pochváliť jednou z najatraktív­nejších downhillových tratí, na ktorých sa bude pretekať.

Deadline pre prihlášky je 22.6. Registrovať sa môžete TU.
Podrobné informácie k pretekom, propozíciám, prihláškam a zľavneným lístkom TU.

Pre fanúšikov downhillu si stredisko Jasná pripravilo špeciálnu cenu celodenného lístku na lanovku len za 10 ?. Diváci budú mať možnosť vychutnať si skvelý výhľad na trať a pretekárov z pohodlia šesťsedačkovej lanovky.

Súčasťou downhillového víkendu v Jasnej, krátko po svetovej premiére vo Vancouveri, bude aj slovenská premiéra bike filmu NOT2BAD. Príďte 25.6. o 20:00 do Hotela SKI. Vstupné je dobrovoľné a premiéra je sprístupnená pre širokú verejnosť.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí