V Kellysu hledají manažery. To je práce právě pro tebe!

Autor: Keli, vydáno: 24.8.2016

Ako spojiť vášeň s prácou? My v Kellyse to vieme. Existuje skupina ľudí, ktorá má toho veľa spoločného. Nadchne sa pre rovnaké veci a krásu vidí v podobných detailoch. Poznáte tých ľudí. Ľudí, čo sú rovnakí ako my.

Každý z nás v Kellyse je iný. Individuality, s rozdielnymi názormi a prístupmi, no všetkých nás spája spoločná misia. Zdieľať to, v čom sme najlepší a v čo veríme, s ostatnými a s celým svetom.

Rozmýšľal si niekedy, aké je to pracovať na vývoji najmodernejších bicyklov a bikového príslušenstva? Aké je to mať možnosť a voľnú ruku spraviť produkt taký ako by si ho ty chcel? Spraviť ho lepším ako ho majú najlepší?
Táto bikerská idyla môže byť aj tvojou realitou. Pozri sa, ako začína pracovný deň niektorých z nás:

Čím viac rastieme, tým viac produktov vyvíjame a tým viac kreatívnych a oduševnených bikerov potrebujeme, Možno si to práve ty?

Práve teraz hľadáme kolegov na produktové oddelenie cyklodoplnkov a oblečenia: produktového manažéra (Product Manager) a manažéra oddelenia (Department Manager).

Obe pozície ti dajú možnosť uplatniť srdce bikera pri práci s bicyklovým príslušenstvom či oblečením, ktoré ešte viac zlepšujú zážitok z jazdy. Uplatniť tvoje nápady a predstavy do skutočného produktu. Do produktu, ktorý je najlepší. Najlepší podľa teba, tvojich kamošov aj ostatných bikerov.

Svoju kreativitu nasýtiš spoluprácou s grafickými a produktovými dizajnérmi či odborníkmi z marketingu. Budeš môcť koordinovať vlastné projekty a prezentovať ich v médiách. Staneš sa tvárou a hovorcom svojej vlastnej práce a úspechov. Budeš určovať trendy v dizajne a učiť sa od najlepších profesionálov v obore. Staneš sa tiež prirodzeným testerom produktov, keď sa vyberieš na bicykel s kolegami, alebo ich dáš testovať expertom – riderom z Kellys Factory Team-u.

V rámci výrobného procesu navštíviš Áziu a iné svetadiely, aby si vybral najlepšieho dodávateľa na tebou vymyslený produkt, či videl výrobné závody na celom svete. Budeš môcť dohadovať spoluprácu s business partnermi a spoznávať rozmanitosť kultúr, či navštíviť najvyznanejšie výstavy sveta.

Oddelenie produktov je práve to miesto, kde môžeš tvoriť a ovplyvňovať bicyklový svet a zároveň sledovať radosť, ktoré tvoje produkty prinášajú ľuďom. Nie je väčšej satisfakcie.

Ak čítaš tento text a búcha ti srdce, prihlás sa. S veľkou pravdepodobnosťou si to práve ty, koho v Kellyse hľadáme.
Vyber si svoju vlastnú trasu:
- Produktový manažér (Product Manager)
- Manažér oddelenia (Department Manager)

Diskuze

  • anonymní uživatel Dr.Dreper (dreper (a) gmail.com) 24.8.2016 v 17:27

    Kellys a vyvoj?? Pobavili ste!!

  • anonymní uživatel dsdsa 24.8.2016 v 20:56

    hehe

  • anonymní uživatel karel 8.9.2016 v 20:35

    a proč ne vývoj v Kellys? Třeba jen do teď nebyly finance a motivace..

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí