Sam Hill končí se sjezdem (letos) a pojede jen enduro!

Autor: Keli, vydáno: 26.8.2016

Sam Hill je Pán sjezdař, Pán s velkým P. A většinou když takový člověk přijde do endura, tak mu to jde více než dobře. Sameček to potvrdil, ale stalo se něco nečekaného. Hill už letos nebude sjezdovat, ale jen endurovat!

Důvod je nasnadě, ve sjezdu mu to letos nijak extra nešlo, ale zato v enduru ano. Na Světové enduro sérii si připsal druhé místo na závodě v Irsku a Itálii a na posledním závodě v Kanadě to bylo umístění v Top10. Jeho rozhodnutí o ukončení sjezdové sezóny bylo o to jednodušší, že poprvé v posledních patnácti letech nebyl nominován do australského výběru pro Mistrovství světa v italském Val di Sole.

V následujících dvou kolech EWS uvidíme, jak to jezdci, který preferuje volné pedály půjde. A že to myslí vážně, tak v rámci přípravy na tyto závody vyšle XC závod na 100km.

Diskuze

  • anonymní uživatel Mara 26.8.2016 v 22:40

    Osobne myslim, ze to je spravne rozhodnuti. MS DH bez nominace, na sjezdaku mu to letos nejede, za to v EWS prekvapil vsechny. A dokazal, ze fyzicky je na tom vic nez dobre a dokazal konkurovat. Proc se trapit ve sjezdu, kdyz endurem se bavi. Jeho vysmaty fotky z EWS mluvi za vse. Drzim mu palce do zbytku sezony a jeste vic, at se vrati pristi rok v plny sile!

  • anonymní uživatel jezus 27.8.2016 v 8:05

    Hmm... ve WC je krutá konkurence, člověk si přivodí úraz, trochu zestárne, splodí děti..a už to hrocení vidí jinak. Ale to je samozřejmě individuální.
    Každopádně mu držím palce... legenda je legenda.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí