reklama

JAPAN DOWNHILL 2016 v sobotu ve Špindlu

Autor: MRSN, vydáno: 30.8.2016

Akce vystihující svým názvem hromadný sjezd šílených kamikadze na horských kolech. To je JAPAN DOWNHILL!
Závod s hromadným startem na sjezdovkách ve Svatém Petru, kdy se na startu sejde početná smečka bojovníků s jediným cílem. Být dole co nejrychleji.

Již třetí ročník této povedené taškařice, pod taktovkou Michala Maroši a Skiareálu Špindlerův Mlýn, se koná v sobotu 3.září 2016 ve Svatém Petru. Divácky a hlavně jezdecky atraktivní závod, kdy ten nejrychlejší musí skloubit rychlost s prostorovým vnímáním, agresivitu s výbušností, technickou dovednost s fyzickou náročností, což je výzva. Trať opět povede mimo stávající Bike park, se startem na černé sjezdovce, přejezdem na červenou sjezdovku a s cílem dole na dojezdu sjezdovek. Maximální rychlost 109km/h z tachometru Tomáše Slavíka během poslední akce mluví za vše.
Závod bude rozdělen na dvě kola a dvě kategorie (open a masters) z čehož první bitva bude sloužit jako kvalifikace pro volbu pozice a druhá bude nekompromisně závodní.

Nezbývá než doplnit, že jezdit se bude za standardní ceny Špindl Bike Passů, startovné do závodu je ZDARMA a lanovka bude v provozu od 8 do 18hod.

Program – Japan Downhill
Sobota 3.9.2016:
8.00 – 12.00 Volný trénink
10.00 – 13.00 Registrace zdarma ? Terasa restaurace Svatý Petr
14.00 Kvalifikace JAPAN Downhill (hromadný start)
16.00 Finále JAPAN Downhill (hromadný start)
17.00 Vyhlášení závodu ? open a masters
20.00 – ? „SUMO“ párty (Terasa restaurace Svatý Petr), zahraje DJ Fidla (rock'n'roll, ska, rhytm and blues, soul, punk, swing…)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí