Víkendový výsledkový servis

Autor: Keli, vydáno: 12.9.2016

Kromě závodů na Mistrovství světa ve sjezdu v italském Val di Sole se všude po ČR odehrálo mnoho závodů, zde jsou výsledky některých z nich.

O 4X jsme již psali a sjezd na Mistrovství světa dopadl následovně, v mužích vyhrává Danny Hart čtvrtý závod v řadě a o vítězství Rachel Atherton asi nepochyboval nikdo. V juniorech bere zlato Finn Iles. Naši zástupci jeli relativně pěkně a zmíníme nejlepší z nich 32. Martin Lébl a o deset míst za ním Standa Sehnal, Junior Hugo Robenek 21. místo a Jana Bártová 15. místo. Komplet výsledky zde.

Rokytnici nad Jizerou se také sjezdovalo, v závodě, kde si každý našel svoji kategorii od XC hobíků až po ostřílené DH střelce, v nejsjezdovější kategorii vyhrává Jan Jačer jen s minimálním náskokem před Dominikem Kvapilem. Výsledky zde.

Na šumavském Špičáku se závodilo v enduru, závod Giant Enduro Race Špičák ovládl Přemek Tejchman před navrátilcem na česká závodní kolbiště v této disciplíně Jirkou Fikejzem, třetí dojíždí a kategorii Masters vyhrává Vlasta Kuneš. Výsledky zde.

V jihočeských Dačicích se jel první ročník městského sjezdu BodyArtHrad Downtown Dačice 2016, nejrychleji dráhu skrze město prolítl Martin Krejčí před Štěpánem Červeným a Janem Křížem.

Na Pekláku v České Třebové se jel Pekelný downhill, jeli se po dvou jízdách na dvou tratích a počítal se lepší výsledek na každé z drah. Vítězství urval Aleš Rogožan před ZR a Danem Voráčkem.

Na reporty si chvíli počkáte, ale zde na d:key brzy vše bude!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí