Bajkerské tipy od Fox Racing

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 15.11.2016

Fox Racing nebo Fox, jak bývá často zkráceně nazývá, je americká značka, která je od doby svého vzniku v roce 1974 lídrem na trhu v oblasti oblečení pro motokros, horské kola a mnoho dalších adrenalinových sportů. Mimo sport vyrábí i oblečení pro běžné oblékání a volný čas a všechny výrobky mají jedno společné, najdeme na nich tradiční logo Foxu – lišku.

Fox nabízí každý rok mnoho zajímavých novinek, ale v portfoliu mu zůstává i dost osvědčených produktů. Poprosili jsme o zástupce FoxRacing.cz o výběr zajímavých tipů pro nás bajkery.

Helma Fox Flux

Jestli se dá nějaká helma označit jako bestseller, tak je to bezpochyby přilba Fox Flux. Přestože je na trhu již pěknou řádku let stále splňuje ty nejpřísnější kritéria co se funkce, bezpečnosti i vzhledu týče. Fox Flux je prostě vychytaná ve všech směrech.
Fluxka je vyrobena pomocí Full In-Mold technologie zajišťující maximální tuhost a bezpečnost (splňuje normy EN1078:2012+A­1:2012.), další ochranu přidává prodloužený zadní profil – dokonale chránící váš zátylek. Upnutí na hlavě zajišťuje stahovací kolečko a Detox systém, Flux patří mezi helmy, které výborně sedí na každé hlavě. Za zmínku stojí i výborné odvětrání, 17 strategicky umístěných ventilačních otvorů nechává vzduch proudit kolem hlavy a omezuje pocení.

Batoh Fox Oasis

Nehltáš stovky kilometrů, ale spíš se na kole bavíš? Tvoje vyjížďky netrvají celý den, ale jsou spíše kratší? Pak není důvod na zádech vozit batoh, do kterého si sbalíš věci na týden. Naopak potřebuješ menší batůžek, do kterého dáš to nejnutnější, svačinu, věci na převlečení, náhradní duši, nářadí, peněženku a pití – s malým batůžkem si bajkování užiješ víc. Nízkoprofilové batohy Fox Oasis patří právě do této kategorie, jeho objem 6 + 2 litry, šest litrů pro náklad a dva pro pití ve vodním vaku. Objem se zdá malý, ale praxe ukázala, že dostačuje. Kromě hlavního oddělení Oasis nabízí kapsu na mobil podšitou fleece tkaninou, skrytý úchyt na XC helmu nebo samostatné oddělení pro nářadí. Důraz byl také kladen na omezení pocení, k tomu napomáhají prodyšné ramenní popruhy a zádový systém, který umožňuje cirkulaci vzduchu i pod batohem. Součástí batohu je i praktický vodní rezervoár s uzavíratelným ventilem a snadným plněním a čištěním.

Brýle Fox Main

Léty osvědčený model MTB brýlí Fox Main, to je jednoduchý střízlivý design bez zbytečných okras. U těchto brýlí je kladen důraz na dokonalou funkci při používání. Main mají tradiční tvar padnoucí do naprosté většiny integrálních helem, jistotu dokonalého uchycení na přilbě zaručí elastický pásek se silikonovým potiskem, pohodlné nošení zase zajistí trojité polstrování. Jedná se sice o základní model v nabídce Foxu, ale přesto je z Fox Main] fantastický výhled bez zkreslení, použito je totiž kvalitní, proti poškrábání odolné lexanové sklo se 100% UV, při špatném počasí, dešti či blátě oceníš možnost použití strhávaček.

Rukavice Fox Dirtpaw

Rukavice Fox Dirtpaw prošly v letošním roce kompletní inovací, nezůstal do slova na kameni kámen, nové jsou jak materiály, tak i technologie. Dirtpaw ale na tradici svých předchůdců nezapomínají, stále to jsou kvalitní a propracované rukavice, které parádně sednou a dlouho vydrží. Nový materiál dlaně Ax Suade Fit je příjemný na dotyk, ale dostatečně odolný, aby vydržel i nějaký ten pád. Protože, kdo nepadá, ten nezrychlí! V dlaňové oblasti je vnitřní zdvojení materiálu pro oddálení vzniku mozolů a otlačenin. Klasické zapínání okolo zápěstí je vyhotoveno pomocí suchého zipu. Vše doplňuje mohutný nápis a gumové logo Fox na horní straně rukavice. Tyhle rukavice ti v partě rozhodně ostudu neudělají.

Kšiltovka Fox Legacy Hat

Jsi-li fanda Foxu, pak na tvé hlavě nesmí chybět kšiltovka Fox Legacy Hat. Decentní čepice v provedení Flexfix (bez zadního stahování) s logy Fox na přední i zadní straně. Nezbytný doplněk každého Foxáka!

Pokud vás tipy zaujaly, tak vězte, že do zítřejšího poledne (18. listopadu) je při objednávce nad 300 korun doručení zdarma. FoxRacing.cz se totiž připojil ke Dni dopravy zdarma.



/Obchodní sdělení/

Diskuze

  • anonymní uživatel JirkaFikejz 16.11.2016 v 11:20

    Diky za tipy, jdu hned vobjednavat siltofku, jsem mocinky moc velky fanda Foxu

  • anonymní uživatel John (smithf105 (a) gmail.com) 11.1.2017 v 8:29

    I simply couldn't depart your site prior to suggesting that I actually loved the standard info an individual supply for your guests? Is going to be back regularly in order to inspect new posts.

  • anonymní uživatel John (smithf105 (a) gmail.com) 11.1.2017 v 8:31

    I simply couldn't depart your site prior to suggesting that I actually loved the standard info an individual supply for your guests? Is going to be back regularly in order to inspect new posts.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí