2017 je tady a s ním první přestupy

Autor: Čert, vydáno: 2.1.2017

2017 je tady a s ním první přestupy. Dvě velké přestupové novinky mají u Commencalu a Radonu. Yoann Barelli opouští Giant a jde pod křídla andorské značky a přestup druhé ženy celkového pořadí Světového poháru Manon Carpenter do Radonu je také určitě pozornosti hodný.

Yoann Barelli jde do Commencalu

Bývá zvykem, že na přelomu roku se řeší výměny týmů a sponzorů, už jsme vás informovali že Commencal opouští whistlerský Francouz Rémy Metailler (Video: Adios Rémy Métailler – Metailler odchází od Commencalu). A o vánocích opustil tým Giant zase jiný Frantík z Whistlu, Yoann Barelli.

No a protože Frantíci drží při sobě, nebylo až takovým překvapením, že prázdné místo po Rémym zaplní právě Yoann. Z marketingového hlediska si Commencal trochu pomohl, protože vyměnil jezdce, který umí vytvářet boží videa na sjezďáku, za jezdce, který umí vytvářet boží videa na všem a ještě zajíždí poměrně slušný umístění v EWS. Jeho týmovými kolegy jsou Cécile Ravanel, Kevin Miquel a Cédric Ravanel. Stejně jako oni bude sedlat novou Metu V4.2, ale hadry a deku na zakrytí zadní části pickupu mu dodává Dakine.

Manon pod Radon

Další novinkou posledních dnů je přestup Manon Carpenter do německého Radonu. Letos druhá holka Světového poháru se přidává do týmu k německé legendě Johanessu Fischbachovi. Uvidíme jestli pod Fischiho dohledem dokáže v téhle sezóně ještě víc zatopit Ráchel. Celý tým se bude vozit na sjezďáku Radon Swoop200. A aby těch slavným jmen nebylo málo, manažerem Radon týmu je bývalý mistr světa ve 4X Joost „Boost“ Wichman.

Toliko první info, o dalších přestupech budeme průběžně informovat hned, jak to pude!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí