MojeKolo

Video: Tým Santa Cruz Syndicate mladě a nově

Autor: Čert, vydáno: 11.1.2017

O tom že Steve Peat se závoděním definitivně sekne se mluví už dlouho (zde), to že Ratboy Bryceland vynechá světový pohár DH příští rok se ví chvilku (zde). Co se ale nevědělo, bylo, kdo tyhle dva v „základní sestavě“ Santa Cruz Syndicate nahradí. Teda, ne že by od Santy vyloženě odešli, Peat i Ratboy budou pořád v pozadí a fungovat pro team, (ladění stop, podávání piv a tak) závodit ale bude už jenom Greg Minaar.

A ten bude velet dvěma „skoro juniorským“ posilám. Ze Specialized totiž přišel Francouz Loris Vergier a trojici doplní mladý Američan Luca Shaw, který dřív jezdil za Sram.

Samozřejmě si všechny strany novou spolupráci pochvalují, Vergier poskytl Pinkbiku krátký rozhovor, kde zmínil, že ačkoli je to poprvé, co se „oddělil“ od nejlepšího kámoše Loica Bruniho (předtím spolu byli i v Lapierre Gravity Republic), neznamená to konec přátelství, ale prostě se od jednoho kámoše „přestěhoval“ k jiným „spolubydlícím“. Co ale zaujalo spoustu bikešprtů byla krátká zmínka o kolech, podle Vergiera je totiž jeho dřívější Demo postaveno hlavně na rychlou jízdu s minimem chyb, zatímco V10 vám prý dovolí jet rychle i když na kole děláte hovadiny. (Je ovšem otázka jestli to jakkoli souvisí s prodávanými modely, protože víme, jak unikátní kola týmových závodníků jsou.)

Jelikož Santa má marketing pod palcem, rozhodně vyhráli letošní přestupové období nejlepším přestupovým videem. Je v něm všechno a ještě Danny MegaSkill navíc!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel tcq 11.1.2017 v 13:41

    TO je video je fakt povedlo :-) Make syndicate great again :-D

  • anonymní uživatel tony 11.1.2017 v 20:18

    SC vzdycky dobry,,,top team

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí