Bachledka a Filip Polc pozývajú na SNOWPARADE 2017 - ZRUŠENO

Autor: Keli, vydáno: 14.2.2017

Pre zlé snehové podmienky je SNOWPARADE ZRUŠENÁ.

Je nám to veľmi ľúto, no sa počasie za posledné 2 dni vyvinulo tak, že preteky Snowparade musíme zrušiť. Snehové podmienky sú momentálne pre preteky nevyhovujúce. Sneh je mokrý a nie je ho dostatok na stavbu prekážok ani jazdu na bicykloch.

Veríme, že sa počasie zlepší a pribudne sneh, aby sme Snowparade zorganizovali v náhradnom termíne ešte túto zimu.



Väčšina bikerov zimu veľmi neobľubuje a netrpezlivo vyčkáva na príchod jari, aby vytiahla bike z pivnice a vyrazila na traily. Tí, ktorí v zime menia bike za snowscoot nečakajú na leto a valcujú prašan na horách. Či už patríte k jedným alebo druhým sobota 25. februára 2017 bude v Bachledke patriť Vám. V tento deň sa lyžiari budú deliť o svah s bikermi, snowscootmi a skki trikke.

Všetci sa v Bachledke zídu na preteku SNOWPARADE bežiaceho pod záštitou Filipa Polca, ktorý tento rok pripraví opäť zaujímavú snežnú trať.

Pretekať sa bude v zjazde na bicykloch, snowscootoch a skki trikke po trati s prekážkami zo snehu na zjazdovke Furmanec I a večer vyraďovacím spôsobom v dual slalome na zjazdovke Bachledka II.

Po preteku zábava pokračuje na after párty v aprés ski bare La Gamba na zjazdovke Bachledka. Tešiť sa môžete na darčeky k štartovnému, originálne medaile i welcome drink na after párty.

No hlavne na zábavu na snehu a super zimný pojazd v Bachledke.

Propozície a prihlasovanie na: bachledka.sk.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí