Výsledkový servis 2017 #1

Autor: Keli, vydáno: 6.3.2017

S novou sezónou je zde i opět rubrika Výsledkový servis, stejně jako dříve, tak i v letos si v pondělí prosvištíme výsledky z uplynulého víkendu. Letošní první díl zamíří na sníh, ale i do Itálie.

Fatbike Cross Rejdice

Přestože se jaro nezadržitelně blíží a teploty atakují už skoro dvacítku, tak na horách je pořád dost sněhu a v Rejdicích i letos zopakovali Fatbike Cross, do klasického foucrossového způsobení se přihlásili jezdci na fatbicích, tak i na kolech s normálními rozměry plášťů, ti byli ve výrazné přesile. Slunečné počasí a vysoké teploty z trati udělali poměrně náročnou, nejlépe se s ní a soupeři popasoval na fatbike Pavel Reinl a na klasickém kole Kuba Kučera.

Pořadí Fatbike
1. Pavel Reinl
2. Erich Homola
3. Martin Kozák
4. Matouš Zelinka 
5. Tomáš Horák

Pořadí DH, dirt
1. Kuba Kučera
2. Pavel Reinl
3. Matouš Zelinka 
4. Martin Rydval
5. Jakub Kunka
6. Tomáš Vosyka
7. Patrik Knopf
8. Jan Kobr
9. Miroslav Bláha
10. Tomás Jirout
11. Jan Haspeklo
12. Petr Škvára
13. Tomáš Soukup

Junioři
1. Nicolas Reinl
2. Filip Vokurka

Supernatural Dolceacqua

Italští, potažmo evropští enduro závodníci včetně českých otevřeli sezónu v Dolceacqua závodem Supernatural Dolceacqua. Startovní pole bylo našláplé, mezi jezdci byl například Sam Hill, ale i třeba náš Přemek Tejchman, který si zde odbyl svoji závodní premiéru na novém kole značky Kellys a dařilo se mu výtečně, 11. místo celkově a 8. flek v elitě je v našlapané konkurenci úspěch. Nejlépe v elitě zajel Florian Nicolai, v ženách Cecile Ravanel. I další čeští jezdci si připsali pěkné výsledky, bedna v podobě 3. místa v Masters 2 pro Milana Smetaníka je mega úspěch a 35. Milan Vítek (Masters 1) také nezklamal.

Kompletní výsledky zde.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí