MojeKolo

Výsledkový servis 2017 #11 - Greg Minnaar vítězí na devětadváce ve Fort William

Autor: Keli, vydáno: 5.6.2017

Další, závody nabitý víkend je za námi. Akcí bylo požehnaně a to nejen u nás. Zde je několik výsledků, které jsme zaznamenali.

Světový pohár v DH Fort William

Další kolo Světového poháru ve sjezdu se jelo ve skotském Fort Williamu, na jedné z nejstarších drah zařazených do seriálu se letos masivně rozšířila 29" kola. A zde poprvé, také jezdec s kolem s 29" dokázal vyhrát závod svěťáku. Tím jezdcem byl Greg MINNAAR, kterému se ve Ft. Bill sakra daří, protože zde vyhrál potřetí za sebou! Druhý Jack MOIR a třetí Arron Gwin. Z našich nejlépe Standa Sehnal, který končí 70. Ory Bárta neprošel z kvaldy, když dojel na 114. pozici. Mezi ženami si Rachel Atherton v tréninku vyhodila rameno a tak cestu k vítězství měl výrazně snazší Tracey Hannah.

Výsledky zde.

Buff 4X Pro Tour 2017 Fort William

Mimo sjezdu se ve Fort William jel i fourcross, tam v každé jízdě dominoval Tomáš Slavík a s naprostým přehledem a velkým náskokem zvítězil. V ženách se nepodařilo navázat na vítěznou kvalifikaci, když se ve finále musela sklonit před Natashou Bradley a dojela druhá.

1. Tomas Slavik
2. Felix Beckeman
3. Joost Wichman
4. Lucas Cryer
5. Quentin Derbier

1. Natasha Bradley
2. Romana Labounková
3. Helene Fruhwirth
4. Deborah Primrose
5. Hannah Escott

Svatohorský Downtown Příbram

Vítězem historicky prvního Svatohorského Downtownu v Příbrami se stal Jakub Říha s časem 2:25,31 Druhým byl Mitvalský Martin s časem 2:28,12 Třetím se s časem 2:28,30 stal Leták Petr.

Výsledky zde.

GHOST Sea Otter Europe Enduro Riudarenes

Na evropské odnoži festivalu Sea Otter ve španělské Gironě se jelo i enduro, titulárním sponzorem byl Ghost a tak není s podivem, že na startu byl i Michal Prokop, ten udělal svému chlebodárci radost, když dokázal zvítězit.

Slovenský pohár ve sjezdu Malá Lučivná

Slovenský pohár měl svoji další zastávku v Malé Lučivné, druhé kolo na tamní prudké dráze z českých jezdců a jezdkyň sedělo nejlépe Dominice Durčákové (2. ženy), Tomáš Kolečík (2. kadeti), Dominik Slováček (2. HT), Rostislav Štencel (1. Masters) a Tonda Král (2. Elita).

Výsledky zde.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí