Report + video: The Rock Contest vol. 1 - první závod v bikeparku Zašovská Skála

Autor: Michal Hajda, kategorie: Report, vydáno: 9.7.2017

24.6., poslední červnová sobota, luxusní počasí, traťě a atmosféra, to vše je už minulostí, ale byl to skvělý start nového závodu The Rock Contest vol. 1, který má domácí půdu v bikeparku Zašovská Skála nedaleko Valašského Meziříčí.

Dlouhé dva roky se v parku staví a nyní přišel konečně první závod. Park nabízí prozatím 3 kompletní tratě, z toho na dvou se závodilo. Přestože ty nepatří mezi nejdelší (nejrychlejší časy okolo 32 sec na FR line, na DH line 25 sec) je v nich maximum a dá se ne zrovna málo proletět. Závod probíhal formou čtyřech měřených jízd, celkové pořadí bylo součtem lepších časů z každé tratě. Celkově se sešlo přes 30 startujících a samozřejmě nebyl opomenutý ani pumptrack!

Celkem bylo 5 soutěžních kategorií a navíc byly vyhlášeny i ceny za best trick a best crash. S nejrychlejším časem 57:94 se stal vítězem Martin Kulhánek, druhý Jiří Marek a na třetím místě Petr Kantorek. Za best trick si odnesl cenu Martin Adámek a best crash David Krůpa, naštěstí bez zranění. Celkové výsledky zde.

Velký dík patří všem, kdo tuto novou akci přišli podpořit, či se na ní nějakým způsobem podíleli. Uvidíme se příští rok a tady konečně videjko, jak to na akci vypadalo!

Další fotky najdeš ve fotogalerii!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí