MojeKolo

Mtb Hopper, odpal kde si řekneš

Autor: Čert, vydáno: 27.12.2017

V rámci své práce, která se sestává z najíždění kilometrů buď na kole, nebo na kolečku myši, mě občas něco nadchne. Občas něco překvapí. A občas úplně nevím co si mám myslet.

Něco podobného se mi odehrálo v hlavě, když jsem narazil na legraci, které její tvůrce říká MTB Hopper. Co to je? Tahle věc, ve složeném stavu připomínající campingovou vychytávku z dekáče, je totiž přenosný skládací odpal.

Jo, překližková konstrukce spojená pomocí „provázků“ jde složit a zase rozložit kdekoli vás napadne, respektive kdekoli se vám zdá, že by měl být odpal.

K dispozici je za 299 euro základní verze, 1755mm dlouhá rampa s nastavitelnou výškou od 535 do 600mm, případně pokud vám odpal přijde malý, nebo na něm naladíte svoje skokanské schopnosti, můžete dokoupit „nástavec“. Ten zvýší výšku hrany až na 900mm a skok prodlouží na 2300mm. Samotný doplněk lze koupit za 179 Euro, případně celý set za 449 Euro – je to pěkná paleta, co? Jestli by obyč paleta neposloužila taky…

A nákup můžete pořešit na mtbhopper.com.

Vlastně to není úplně blbej nápad. Teda aspoň podle mě, copak vás někdy nenapadlo, že přesně tady na tý mezi, by byl super dopad, jenom chybí odpal?

Na trénování schopností nebo blbnutí s kámošema za domem proč vlastně ne. A nebo je to super hovadina? Co vy na to?

Diskuze

  • profilová fotka Petr 27.12.2017 v 10:21

    Jako dobrý ale má to plno jenže! někam to dám začnu jezdit jenže přijde důchodce a začne remcat ... koupil bych to jenže to stojí jako malej pavňák. Vozil bych to s sebou jenže to nebude lehounký. Nechám to někde na druhej den jenže to nekdo ukradne nebo zničí. Prostě pokud se někde dá udělat paodpal tak bych ho udělal a tam kde to nejde si stejně moc nepojezdíš protože důchodci a městapo a ještě ti zbude na nanuka i pro kámoše.

  • anonymní uživatel Vožralej Kapr 27.12.2017 v 11:32

    To si najde uplatnění na nějakejch exhibicích, kde banda týpků s Transporterem obráží Základní školy a v městských parcích sedmákům tluče do hlavy ať nefetujou a jezdí na kolech . Mlaďoši těch skoro 12 000kč investujou spíš do výbavy a spokojí se s Euro paletama. Nebo oslovit Bikeparky?nevim no... tohle bude pro dost specifickýho zákazníka

  • profilová fotka SandWolf 27.12.2017 v 13:11

    Na nějaké Downtown by se to hodilo jinak to nemá moc uplatnění u nás .. viz co napsal Petr. Na naše český poměry to bude drahé vždy :D Málokdo si tady v téhle ušmudlané zemi dokáže dovolit utrácet za podobné kraviny

  • anonymní uživatel Dave 27.12.2017 v 14:37

    Vzhledem k ceně je to asi spíš jen jako inspirace - sešroubuj několik jeklů, přidělej na to pár prkýnek a odtáhni to někam na louku.

  • anonymní uživatel bok 27.12.2017 v 21:55

    Proc z toho nejde slozit i stul s lavicema aby pak bylo kam postavit pivo

  • anonymní uživatel jorgen (xxx) 28.12.2017 v 22:09

    Mají to v Ikei??

  • anonymní uživatel Martin (charlly (a) seznam.cz) 2.3.2021 000 13:13

    Dobrý den. Cena tedy neodpovídá kvalitě ani zpracování. Je to zajímavý nápad, ale ne v tomto provedení a za tyto peníze. Opracování je katastrofa, uchycení patek je špatné, to opravdu dloho nevydrží. Odolnost proti vodě nebude také nic moc.

    • anonymní uživatel Jirka (chorche.parek (a) gmail.com) 7.5.2022 - 21:48

      Mrkni na YT na Sama Pilgrima…odolný je to až až :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí