Dirtbiker #31

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 10.4.2005

Od pondělí 11. dubna je v prodeji Dirtbiker #31, kterej snadno poznáte podle bikrosový obálky s Michalem Přibylem. Příba má tedy svůj velký rozhovor na sedmi stránkách a po něm přichází na řadu Kamil Feifer s Honzou Janečkou, kteří na šesti stránkách povyprávějí o svým měsíčním tripu v USA, kde nafotili spoustu fotek mimo jiné i ve Woodward Campu.
Flataře určitě potěší první závod GT České flatlandové ligy na pěti stánkách, Winter funbox contest v Petrovicích si našel svých šest stránek a než se dostanete dál, jsou tu tři plakoše, jeden flatovej s Mírou Z., Hobit gapuje schody v Praze a zahraniční scénu zastupuje US freestyle bmx rider Josh Harrington.
Pro začínající i pokročilejší fourcrossaře by mohl být užitečný rozsáhlý materiál pod názvem Fourcross 2005, jehož součástí jsou nejen informace o letošních závodech, ale i tipy a rady našich předních jezdců.
Dále je tu vzpomínka na zimní seriál GT Snow Mtb Tour, první indoor drop contest se jel v Brně na Flédě, takže nechybí report a než se dostanete k trikům, profilům a kolům, je tu miniprofil „kluka z plakátu“ Joshe Harringtona.
Pak tedy ty zmíněné tríčky, profily Peťana TJ a Radima Kvačka a kola Majkla Matyse a Jirky Karlíka. V technice si můžete vybrat hardtaila nebo stupačky pro street a park. Samozřejmě nechybí sekce news spolu s dalšíma tradičníma rubrikama, takže to celkem hodí 96 stránek za 55 korun. DB #31 shánějte od pondělka v bikeshopech a trafikách.

Diskuze

  • anonymní uživatel Hanz (ghgh) 10.4.2005 v 21:50

    Supr v pondělí jdu pro nej!!!

  • anonymní uživatel Dave 13.4.2005 v 18:38

    Cha cha ja už ho měl v neděli...

  • anonymní uživatel MIaln (pan.eM (a) post.sk) 12.5.2005 v 12:09

    Musím povedať že tento časáči sa mi veľmi pozdáva. Kúpil som si ho 1X a môžem skonštatovať, že som tam našiel presne to čo som hľadal. Už sa neviem dočkať 13 júna, kedy výjde ďalšie číslo.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí