Anneke Beerten a Cody Kelley za Alchemy Bikes

Autor: Čert, vydáno: 8.1.2018

Anneke Beerten a Cody Kelley budou společně jezdit za Alchemy Bikes. Tohle je zpráva, která nedávno proletěla bikovým tiskem.
Anneke je Nizozemská ex-bikrosařka, aktuálně výborná závodnice EWS žijící v Kalifornii. Dřív jezdila třeba za Specialized, naposled za GT Factory racing team.
Cody je super stylař, taky bývalý bikrosák a taky výborný endurák, který dřív jezdil za Yeti.
A Alchemy bikes je víceméně garážovka z Denveru, která má momentálně v nabídce 2 titanové a 2 karbonové silničky. A jeden karbonový trail bike se 150 mm zdvihu.

Víceméně klasický informační článek by končil tady. Dva lidi jezdí za nějakou značku… Ale.

Nějak mi tohle zrovna začlo vrtat hlavou. Alchemy je v první řadě opravdu malá firma, která vlastně ani nemá kolo které by odpovídalo EWS představám…Ale to je otázka úprav a tak, to asi půjde. Otázkou spíš je, proč malá firma ručně vyrábějící rámy zvolila metodu propagace skrze EWS závody a jezdce?
Budou závodníci vymýšlet nový enduro model? Nebo můžou být bývalí bikrosáci rychlejší i na ?krátkém? a hravějším kole? (reach v Mku je reach 415mm)
Pak je tady samozřejmě i finanční část… v době, kdy všichni šetří, je zajímavé že je to právě spíše butiková značka kol s omezenou výrobou, kdo nasype peníze do EWS týmu?

No, spousta otázek, každopádně na co odpověď známe je: Cody má styl, Anneke umí jezdit a Alchemy Arktos je opravdu pěkné kolo. Co tahle trojka dokáže dohromady uvídíme poprvé asi 24. března v Chile na prvním kole EWS

Co vy na tohle všechno?

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí