WBS: Závoďácký rok 2018 - kalendář - info

Autor: WBS media, vydáno: 6.2.2018

Krásný den všem a o to krásnější bude, když se nyní dozvíte termíny závodů našeho seriálu pro tento snad klidnější a zábavnější rok 2018. Všechny závody, seriály, campy, rally už mají termíny jasné a tak jsme se snažili dlouho vymyslet jak to vše udělat a zvládnout. Doba je jaká je, ale WBS se nemění! Budete to mít těžké závodníci a závodničky!

Na webu www.bikegeneration.cz již najdete nová pravidla seriálu pro rok 2018 a také přihlašovací formulář, to vše nejdůležitější pro vás závodící smrtelníky.

Změny které nás v roce 2018 čekají
nový generální sponzor celého seriálu Gergel s.r.o.
kdo nás podporuje a chce dále pokračovat ? RPC Promens / Capri-Sonne / Inox Zlín / RPM stav / Simcar / Manobike / Bikegarage / GA cinema / Subform / Security centrum / Hrbáček servis
máme přejmenovanou staronovou kategorii Gentlemen
máme novou kategorii Legendy
nově pokud se vše podaří zařídit se pojede závod v lokalitě Všemina v rámci festivalu

Fair Play 2018
- za zmínku stojí přesun termínu závodu v Otrokovické lokalitě Bikecore OE na finální závod sezóny
- dále bude pokračovat možnost výuky v MTB school
- Bike školku si také užijí ti nejmenší na většině závodů
- organizační výbor doznal nováčků a oficiálně se mezi nás zařadil dlouholetý lídr záchranářů Adam Nedbálek?ostatní se drží zuby nehty svých křesel a pozic protože dělat pro WBS je prostě topovka!! Děkuji celému týmu že dále drží myšlenku bikerally!!

DÍKY HAFF

PS: Pro vysvětlenou že tento začátek roku trošku nestíháme… můžu za to já a rekonstrukce domu?prosím vás tedy o trpělivost?.snad bude do prvního závodu vše hotovo a budu se moci flákat s vámi díky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí