reklama

Pozvánka: zlepši si svou techniku s d:key - poprvé v roce 2018

Autor: Keli, vydáno: 15.3.2018

S novou sezónou jsou zde nově i kurzy správné techniky jízdy na kole, v loňském roce jsme se zaměřili především na začátečníky. Letos v těchto kurzech budeme pokračovat, ale rozšíříme je i pro pokročilejší jezdce a jezdkyně. Nicméně, první dva jarní kurzy budou opět pro ty, kteří si technikou jízdy na MTB nejsou zcela jisti.

Jak probíhá náš kurz? Kurz je jednodenní a během jeho trvání (tři hodiny) si probereme naprosté základy, od základního nastavení kola, správného postoje, stability, projíždění zatáček a přejíždění malých nerovností, vyzkoušíme jak na pumtracku, tak na reálných trailech, na závěr nevynecháme ani skákání v podobě nezbytného bunnyhopu.

Začneme teoretickou částí, kde se ke každému tématu dozvíš co, jak a proč a následně získané znalosti procvičíme v praxi, nejdříve na cvičišti a následně i v reálném prostředí na jednoduché dráze. Náš kurz je zaměřen na získání správných návyků a skillu, postupujeme dle metodiky mezinárodní organizace Professional Mountain Bike Instructors. Hned po prvním kurzu poznáš ve svém ježdění rozdíl, budeš více využívat terén, tím jednak šetřit síly a také se jím více bavit a celkově si jízdu užívat.

Počet účastníků je omezen na deset (10) a je určen pro kohokoliv včetně dětí (ty však musí být v doprovodu rodiče), kurzy proběhnou 24. a 25. března v čase od 9:00 do 12:00 v Brně, kurz povede Filip „Keli“ Švrček a „Děda“ Eda Šešulka. Cena za kurz 400,–/osoba. Přihlášení zde.



A co bude dál, už připravujeme kurzy pro více pokročilé jezdce, kteří mají techniku jízdy zmáknutou, ale potřebují poradit s výběrem optimální stopy, čtením dráhy, technika jízdy na oči, také připravujeme skákací kurz pro všechny, kteří se bojí skočit skok s dírou mezi odrazem a dopadem. Ale to až v průběhu jara…

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí