Milan Myšík potrénoval s Jeromé Clementzem

Autor: Milan Myšík, vydáno: 1.4.2018

Ve Finale Ligure je teď na velikonoce minimálně půl České republiky, tedy té bikerské. Ani Milan Myšík není výjimkou. Navíc, potkal zde i živoucí legendu světového endura, jezdce sedlajícího stejně jako Milan kolo Cannondale, Jeromé Clementze. Slovo dalo slovo a středu strávili společně na trailech. Víc o tom prozradí sám Myšák.

Finale Ligure, přesně tahle italská destinace letos přitáhla opravdu rekordní počet českých bikerů. Kvůli angíně a antibiotikům jsem byl nucen odjezd do mé oblíbené lokality, která se trailama jenom hemží, o týden posunout.

První týden jsem se spíš rozjížděl na silničce, abych to klasicky nepřepálil. Když jsem se vracel ze 4enduro série z Coggioly, kde jsem byl omrknout traily u Lupátů, viděl jsem u mýtné brány auto Jeromé Clementze.
O den později jsem zjišťoval od Oskara Jančíka, který má velký podíl na mé podpoře od Cannondale, zda-li nezná Jeromům program. Nakonec přes Amandine, která má na starost marketing a jsme se s Jeromem spojili. Měl tady nějaké focení a říkal, že ve středu by chtěl jezdit, ale že nemá nikoho k sobě.

Slovo dalo slovo, táta nás vozil a za dopoledne, jsme dali 7 kusovek, fakt rychlých, že jsem byl rád, když už to skončilo. Byl to sakra těžký trénink a velká škola. Hned na druhém trailu, když mně řekl, ať jedu před ním, jsem se rozvěsil. Bolelo to. Jezdili jsme trail po trailu bez přestávky a vždycky dole mi vytkl určité chyby, a naopak dal několik opravdu skvělých rad, které si snad vsugeruji do hlavy.
Jeromé, loni bramborový a šampion EWS z roku 2013 byl rád za shuttle a já, že sem tady potkal někoho rychlého, za kým se není vůbec snadné udržet a natož mu ujet. Někoho z absolutní světové elity.

Díky Oskarovi, Amandine a všem z Cannondale, že nás takhle narychlo propojili. Na závěr mi JC řekl, že když budu potřebovat poradit na EWS, kdy on bude tratě najíždět jako mentor s Cannondale Factory mohu trénovat s nimi, což by mě zas mohlo posunout o krok dál. Skvělá zkušenost a zážitek!

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Ondra 1.4.2018 v 17:32

    Ježdění s takovou legendou může být nejvíc a docela jsi se ho i držel, klobouk dolů. Docela by mě zajímaly i ty jeho rady, jestli to není tajný, nebo čeho se aspoň týkaly ? Ať se jako čtenáři dolekop.com taky posunem dál, aspoň teoreticky :-)

  • anonymní uživatel Roman Vacek (Vacan222 (a) gmail.com) 1.4.2018 v 19:15

    Tos měl teda kliku - tak ať ti to vychází i dál! A rady? Základ bude asi pro všechny stejnej: nepadat a zústat zdravej...

  • profilová fotka Vít Majer 2.4.2018 v 14:14

    Pecka!

  • profilová fotka Milan Myšík 2.4.2018 v 16:37

    Díky! No držel, to spíš jel na půl plynu :D Hele byly to rady ohledně mé jízdy a projíždění zatáček, což je u mě problém, ale konečně mám kolo s krátkou zadní stavbou, takže snad to půjde líp i díky kolu :)

  • anonymní uživatel3.4.2018 v 7:27

    Hmm.... takovej Jeromé jsem taky, když si nasadím helmu :D :D :D Dobrej apríl vole! :D :D :D

  • anonymní uživatel Roman 3.4.2018 v 10:09

    Já:
    A taky jsi nafasoval BlackBox od RS:)?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí