Soutěž s Mons Royale: vyhraj cestu na Crankworx Dual Speed & Style

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 20.4.2018

Crankworx, největší a geograficky nejbližší bikeová událost, zavítá letos do rakouského Innsbrucku už podruhé. Díky firmě MONS ROYALE si tuto skvělou akci máte šanci užít v pořádném luxusu. Jak? Jednoduše.
Stačí se zapojit do soutěže o 2 letenky, ubytování a stravu pro 2 osoby, VIP vstup do Crankworx arény na závod Mons Royale Dual Speed and Style a 2 sady oblečení v hodnotě 300 EUR, kterou novozélandská firma Mons Royale připravila.

Novozélandský biker Conor MacFarlane již na innsbruckou zastávku Crankworx pilně trénuje. Své zážitky zachycuje ve videoseriálu Road to Crankworx (sleduj zde). Chce v Evropě navštívit i ne příliš známá místa. A tady přichází vaše šance. Do soutěže Mons Royle o výlet na Crankwork se totiž přihlásíte jen tipem na zajímavou bikeovou lokalitu, kterou by měl Conor navštívit. Vítěz bude vylosován.

Podmínky soutěže

  • Vstup do soutěže naleznete na tomto linku http://woobox.com/tc6wiv
  • Navrhněte místo (Země, Město, Park, Trail) které by měl Conor Macfarlane navštívit na své pouti do Innsbrucku. Vítěz bude určen náhodným výběrem.
  • Uzávěrka přihlášek: 27. dubna 2018
  • Cena pro vítěze:

    2 x VIP vstup na závod MONS ROYALE Dual Speed & Style na Crankworx / Innsbruck

    2 x doprava/ 2 x ubytování / 2 x večeře

    2 x sada oblečení a doplňků Mons Royale

O MONS ROYALE

Mons Royle, firma zrozená u novozélandského jezera Wanaka, tvoří oblečení z merina vlny, které má krom technických vlastností i svůj specifický styl. Navrhujeme výrobky, které mohou sportovci nosit každý den. Mons Royale totiž funguje stejně dobře na trati, kurtu, posilovně, na horách jako ve městě, v kině, na party či v kanceláři. Používáme merino vlnu, protože je lepší než ostatní materiály pro aktviní žití ? je jemná, teplá (i když navlhne), skvěle dýchá, pomáhá regulovat vaší teplotu a nepáchne. www.monsroyale.com

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí