V Bike Arena Zermatt hledají mechaniky

Autor: Keli, vydáno: 11.5.2018

Bike Arena Zermatt, mladá firma se sídlem v Zermattu, hledá právě tebe! Pokud bylo Švýcarsko vždy na tvém seznamu, zde je tvoje šance. Cyklistický obchod v Zermattu na úpatí slavného Matterhornu, v bajkovém a přírodním ráji uprostřed švýcarských Alp, hledá mechaniky.

Takže stručně: pozice cyklomechanik na HPP nebo sezonní kontrakt – tři zaměstnance. Jeden na stálo – předpoklad práce po celý rok a dva lidi na sezonu. Platově nadstandardní podmínky, mladý kolektiv, nutnost plynulá angličtina nebo němčina (němčina není nutnost, ale výhoda).

Pro další informace kontaktuj Lukáše Paráka +420 725 611 919 a nebo se rovnou ozvi na service@ba-z.ch

Diskuze

  • profilová fotka Vít Majer 13.5.2018 v 22:56

    Zadny rypal na neuvedeni platu,jako u predeslych ceskych nabidek?

  • anonymní uživatel Martin 14.5.2018 v 20:26

    Vít Majer: Tak nejsem z HR, ale par lidi jsem jiz hledal a nabirl a do inzeratu zminku o platu nedavame nikdy.

  • profilová fotka Vít Majer 14.5.2018 v 21:56

    Martin: v pořádku,jen jsem narazel na zdejší prispevatele u předešlých nabidek,kde se jim strasne nelíbilo neuvedeni platu v inzerátu.Jsem v Leogang bikepark a nikde se plat neuvadi. Takže klasika,mas zájem?,pohovor. Co mi nabidnes pro firmu a pak se muzeme bavit o platu.

  • anonymní uživatel wel007 (wel007 (a) centrum.cz) 15.5.2018 v 6:51

    Ono co si budem vykládat, tam ve Švýcarsku 1) dostaneš určitě plat na urovni, se kterým nebudeš živořit, 2)asi určitě tam neuvydíš klasický český ojeb: Na, tady mi podepiš že oficiálně bereš naprostý základ a dostaneš to na černo. Takže výši platu bych, pokud by nebylo víc než jasné že to je s bídou na uživení single svobodného člověka a ne na černo, v čechách taky neřešil.

  • profilová fotka Vít Majer 17.5.2018 v 22:53

    Wel007: přítelkyně od meho kolegy dela za 7tis euro a plati najem 500. Furt nejaka kanada,aljaška a kdejaka frdel sveta. Tak se ho ptam,proč je ještě v Leogangu? Ma v rici...zije...peníze nejsou vše

  • anonymní uživatel Lukáš Parak (service (a) ba-z.ch) 11.6.2018 v 1:00

    Pro zájemce, kteří se nebojí výzvy a jsou schopni prezentovat svoje zkušenosti a nebojí se pracovat je stále platná nabídka na sezónní pozici s možností prodloužení na stálo. Zájemci ať se mi ozvou na přiložený mail nebo tel.
    PS:Pro rýpaly, kteří řeší výši platu, je nad hranici průměru v oboru ve Švýcarsku (cca 26fr/hod) a nemyslím si, že je potřeba ji v inzerátu zmiňovat pokud používáte internet k hledání informací najdete vše co o Švýcarsku potřebujete vědět. O pracovním prostředí a mezilidských vztazích se není třeba dále bavit. Kdo nekdy opustil hranice ČR dá mi za pravdu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí