King of city downhill - 3 závody x 2 dny x 1 vítěz

Autor: Souky, vydáno: 5.7.2018

Otevřete své diáře a tučným velkým písmem si označte první srpnový víkend, protože v tomhle termínu chcete 100% být v Karlových Varech. Od pátku 3. srpna až do neděle 5. srpna se zde koná nový projekt na scéně MERCEDES-BENZ |S. & W. AUTOMOBILY KING OF CITY DOWNHILL. Jde o rozšiřující projekt 5. ročníku KV DOWNTOWNU a to tak, že hodně. Už v pátek začneme ve 22 hodin promítáním sportovních a zejména bikových videí v karlovarském kině Drahomíra. Můžete se těšit na Gaspiho Zam, několik editů z eventů z ČR, ale mimo biky Vás třeba osoví lokální premiéra surfového filmu SURFR, na kterém se hodně podíleli kluci z FREERIDE.cz. O lehkou afterparty se postará dj´s set.

Sobota. První dva závody MERCEDES-BENZ | S. & W. AUTOMOBILY KING OF CITY DOWNHILL jsou KING OF FOUR, KING OF WHIP, neboli závod fourcross, tedy 4 zabijáci na jedné trati a freestylový závod ve whipu. Z každé disciplíny už budou závodníci získávat body do celkového pořadí. Fourcross se pojede na poloviční trati nedělního sjezdu, v ulicích v hlavním centru Karlových Varů, zejména pak v ulici T.G.Masaryka. Whipový závod proběhne večer u hlavní stage. Ve 21 hodin potom odstartuje veřejný charitativní běh FOX HUNTER na podporu projektu 1000 Statečných s prizemoney 10 000Kč pro vítěze . Po sportovním programu vypuknou koncerty Manu Destra, MC MATHEUSE a neskutečně dobrých THE WILD ROOTS.

Neděle bude ve znamení třetího závodu MERCEDES-BENZ | S. & W. AUTOMOBILY KING OF CITY DOWNHILLU2018, 5. ročníku letošního, nově pojmenovaného, KING OF KV DOWNTOWN, tedy nejdelšího a nejprudšího městského sjezdu u nás. Vrátili jsme se ke starému konceptu tratě, protáhli jsme ji a slibujeme 2/3 pěkný downhill, 1/3 asfaltovej downtown. Po dojetí sečteme všechny tři závody a první tři závodníci, kteří se zúčastní všech tří závodů, tedy celého MERCEDES-BENZ | S. & W. AUTOMOBILY KING OF CITY DOWNHILLU, si rozdělí 50 000Kč.

Kapacita závodu je omezena na 100 lidí + 10 divokých karet. Závodníci se mohou účastnit i samostatných závodů, ale bude také vypsán teamový závod pro tříčlenné týmy, kdy se bude počítat součet bodů celého teamu ze všech disciplín. Cenou bude soudek pivka pro team.

Toť letošní ročník. první ročník projektu MERCEDES-BENZ| S. & W. AUTOMOBILY KING OF CITY DOWNHILL.
Sledujte instagram kingofcitydownhill, fb událost na stránce PIRATA.cz a zejména web www.kingdh.cz
Vidíme se Bando!!!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí