Počasí nepřálo dukovanskému dualu

Autor: Keli, vydáno: 6.7.2005

Na začátku každých prázdnin pořádá brněnský rider José Spáčil závody v dualu v obci Dukovany pod místní jadernou elektrárnou, ani letos tomu nebylo jinak a tak se letošní závod stal již osmým v pořadí. Letos se závod jel v seriálu GT Summer Cup.

Trať v Dukovanech je poměrně krátká, obsahuje několik skoček, semtam je propagační klopenka. Před týdnem dostala trať nový facelift, poslední skok byl vyšejpován na délku kolem sedmi metru. Bohužel, tento skok si vyzadal jednu obět, čerstvě osmnáctiletý rider týmu GT Czech Tomáš „Datel“ Slavík se na něm nepříjemně vyštípal, vizuálně pád nevypadal vážně, ale následky byly bohužel špatné, Datel má solidně pochroumané rameno (zlomená klíční kost a natržené vazy) a sezóna je v p*deli. Shodou okolností se stejný rider na posledním skoku rozbil i loni, loni to odneslo jenom kolo, letos už tolik štěstí neměl. Každopádně přeju hodně brzké uzdravení.

Na start letošního ročníku MEATFLY DUAL DUKOVANY 05 se postavilo pouze dvacet riders, množství bylo ovlivněno tím, že v tréninku pořádně zapršelo a trať se stala docela bahnitou, ale jet se dalo a tak dvacka otrlých jezdcu mohla vystartovat do kvalifikace. Při účasti malého počtu závodníku postoupili do pavouka rozjížděk všichni, závody rychle postupovaly a do malého finále se dostala dvojice Kotrla-Říha, velké finále Kvaček-Peškar. Málé finále pro sebe nakonec získal Kotrla a velké získal Radim Kvaček.

Po skončení závodu bylo vyhlášení vítězu a měla následovat kalba …
Obrázek k článku - MF_Dukovany_05.jpg

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel wastedHEAD (carlos (a) drzak.org) 6.7.2005 v 14:52

    kalba nasledovala

  • anonymní uživatel tUNeR (to me poser) 6.7.2005 v 17:29

    Nezaprsi a nezaprsi

  • anonymní uživatel jose 7.7.2005 v 15:55

    fuck of rain...

  • anonymní uživatel Datel 8.7.2005 v 20:10

    hovno, zadna sezona neni v prdeli...za 3 tydny jedu mistrovstvi sveta v parizi...punk's not race

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí