Pozvánka: Velká Rača - Snowparadise - Dědovka již tento víkend

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 19.7.2018

Moravsko-Slovenský FiveTen shop.sk cup pokračuje tradičním prázdninovým závodem v Bikeparku Velká Rača, kde pořadatelé chystají staronovou trať, která odstartuje přímo u horní stanice lanovky.

Registrace běží na webu seriálu, ale přihlásit se můžete taky v sobotu přímo na místě bez navýšení startovného.

My pro vás chystáme nějaké změny na trati a taky zvýhodněné ceny na doprovodný program. Například bobová dráha bude pro zaregistrované za 3,5 eu. A připravíme opět tipovací soutěž o ceny hlavního partnera FiveTen shop.sk

Velká Rača – Monster energy prémie

Další s partnerů našeho seriálu se přidal a věnuje karton plechovek Monster energy + ručník a batůžek s reklamními předměty pro jezdce, který tipne kolik jezdců dokončí tento víkend závod. Tipy musíte zapsat v sobotu dopoledne u registrace. Současně budeme tipovat opět i nejrychlejší čas ve finálové jízdě, který odmění FiveTen shop.sk . Tak začněte přemýšlet :)

Vedle tradičních kategorií je závod určen i pro enduro kola, které mají svoji kategorii. Sadu pohárů jsme tentokrát připravili i pro ty nejmenší jezdce do 15 let.

Tak věřím, že nás nezklamete a přijedete si užít prázdninový víkend na Velkou Raču, do střediska, kde pro vás chystají tradičně nejen dobré občerstvení a pěkné závody.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí