MojeKolo

Pozvánka: FFT Slopestyle 2018 - letos již po desáté

Autor: Keli, vydáno: 31.7.2018

Již 10 let s Vámi! Přijďte oslavit kulaté výročí akce FFT Slopestyle 2018 do Ústí nad Orlicí v sobotu 11. 8. 2018! Bohatý sobotní program westernového městečka letos doplní páteční večerní promítání videí od Fullface Production, chill & grill a whip off contest pro zábavu všem bikerům. Mrkneme se taky na všechna FFT videa, historie a nostalgie to bude pátek!

Sobotní největší slopestyle akci v ČR doplní od 12 hodin pumptrack contest pro děti do 15 let. V přestávkách mezi kvalifikací a finále si zasoutěžíme s diváky o věcné ceny. Na akci je vstup zdarma. Vyhlášení vítězů dětí bude opět společně s vyhlášením hlavního závodu před zraky všech přítomných, takže velký zážitek a neváhejte přihlásit své děti na místě. Těšit se můžete také na westernové městečko, točené pivko, sexy tanečnice a hostesky.

Hlavní slopestyle závod pojedeme od 13 hodin za doprovodu divokého západu. Letos jsme připravili kvalifikaci zdarma pro všechny registrované bikery online přes web, takže neváhej a registruj se, je to nezávazné. Finále s přehlídkou těch nejlepších triků pojedeme o prize money v hodnotě 80 000 Kč s pozvanými ridery z celé Evropy. Účast nám přislíbily kluci z Anglie, Ukrajiny, Polska, Rakouska, Madarska a samozřejmě z ČR, takže v sobotu 11. 8. všichni do FFT Bike Parku si užít nezapomenutelný zážitek, pohodu a také nejlepší triky v podání best trick contestu v průběhu závodu.

Od 20. hodiny se přesuneme na after party do klubu Popráč. Párty okoření taneční skupina Flow svým vystoupením a samozřejmě kazatel DJ LU2 a DJ Lucky Boy, kteří Vás rozpálí jako vždy. Letos navíc ve spolupráci s bubeníkem Radek „RAE“ Tomášek pojedou neskutečné sety!

Pro detaily a více informací sledujte Facebook událost nebo web www.fftbikepark.com

Časový harmonogram

Pátek 10. 8. 2018
9:00 – 18:00 trénink
19:00 promítání videí Fullface Production, chill and grill, whip off contest

Sobota 15. 7. 2017
Registrace, trénink od 9:00 do 13:00
12:00 – 13:00 pumptrack závod pro děti
13:00 kvalifikace western nájezdníků
15:00 finále – strhující nájezdy indiánů na poklidné western městečko
17:00 vyhlášení výsledků
20:00 – do rána Wild West after party (hraje DJ LU2 a DJ Lucky Boy, bubeník Radek „RAE“ Tomášek)

Startovné do závodu pro nepozvané indiány (bikery) je zdarma při online registraci, 100Kč na místě. Závodník dostane energy drink, lístky na pivo a párek a vstupenku na Wild West Party. Všichni si připravte hlasivky a ruce, ať podpoříte neskutečné triky. Doražte ideálně pěšky, ať si s námi dáte dobré točené pivko, Jagera a párek, bude to velký! Těšíme se na Vás v sobotu 11. 8. od 13 hodin v FFT Bike Parku.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí