Gwin, Mulally a Moir na Intense

Autor: Keli, vydáno: 23.1.2019

Dlouhé měsíce špekulování skončili, v dnešní tiskové zprávě firma oznámila složení týmu Intense Factory Racing (IFR). A jedná se o hvězdné složení: Jack Moir, Neko Mulally a Aaron Gwin.

„Jako firma jsme minulý rok strávili spoustu času hledáním. Ukázalo se, že to, co na začátku utvořilo jméno Intense bylo naše odhodlání k závodění. Největší přínos pro náš výzkum a vývoj byl díky závodění na nejvyšší úrovni v těch nejnáročnějších podmínkách“, říká Intense zakladatel a CEO Jeff Steber. „Slíbili jsme si i naší společnosti, že opět získáme místo na vrcholu. Jakmile jsme si to uvědomili, bylo snadné vybrat si jezdce.“

V současné době ale není snadné získat top jezdce, na okruhu je spousta týmů a jen pár jezdců, kteří můžou vyhrávat. Navíc tito jezdci mají možnost si vybírat z mnoha týmů.

Pro Aarona Gwina to ale nebylo těžké rozhodování. „Jsem nadšený, že můžu začít další období své kariéry právě s Intense a týmovými kolegy Jackem a Nekem. Jsme s Jeffem kamarádi a příležitost spolupracovat je super cool. Máme mnoho podobných zálib a součástí našich životů je i láska k závodům a závodění. Jako jezdec a týmový majitel jsem nadšený, že máme takový skvělý závodní tým. Dali jsme dohromady skvělou skupinu lidí a těším se na další roky.“

Gwin a Mulally byli týmový parťáci i v minulosti. „Jako americký závodník jsem nadšený z toho, že jsem závodil za americkou značku s tak silným sjezdovou historií,“ komentoval Neko Mulally.

Jack Moir je veterán IFR a rok 2019 bude jeho čtvrtým rokem v týmu. Ve 24 letech byl Jack nejmladším jezdcem týmu a hrál klíčovou roli při vývoji M29. V roce 2017 Jack strávil každý závod sezóny na téměř jiném prototypu.

„Testování přímo v závodě není pro každého. S kolem s kdykoliv něco může stát a zhatit tak dobře rozjetý závod. Jackova schopnost poznat silné stránky kola a akceptování vývojového procesu během seriálu Světového poháru ukázala jeho opravdovou profesionalitu.“

Jezdci týmu Intense Factory Racing budou sedlat sjezdová kola Intense M29 osazené komponenty: odpružení FOX , vypletená kola a komponenty e*thirteen, brzdy, řazení a přehazovačka TRP, pláště Kenda Hellkat, sedla a sedlovky SDG, kokpit Renthal a ODI gripy.

Foto: Jake Van Heel

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Pavel 24.1.2019 v 0:49

    Konečně na pořádném kole... :)

  • anonymní uživatel ... 25.1.2019 v 8:14

    Co ten pravopis Keli?

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 25.1.2019 v 9:22

    Doufám, že spolupráce s Gwinnym posune Moira hodně vysoko

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí